AKTUELNO

Iskreni do koske!

Novinar i predstavnik portala Pink.rsDarko Tanasijević, podigao je Filipa Cara kako bi porazgovarao sa njim o odnosu sa Aleks Nikolić.

Čini se da ste ti Aleks poslednjih dana uplovili u mirnu luku i da si ti kapetan, kakvo je more ovih dana - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

More kao more...Imamo nekih svađa i nesuglasica, ali ide na bolje i miriše na dobro. Kad legnemo, ne možemo da spavamo, pa razgovaramo o svemu, o nama, o "Zadruzi 4", "Zadruzi 5", pa se na kraju posvađamo. Sve stvari koje nama smetaju, jako dobro znamo i neće dolaziti do tih nekih situacija, mislim da nas tek čeka ozbiljniji period. Ukoliko stvarno bude sve u redu, a ostalo je samo sto dana, mislim da bi trebali da radimo na tome šta će da bude kada izađemo napolje - pričao je Car.
Da li bi volela da stvarno izađete iz "Zadruge" sa nekim planom, da znate gde ćete i šta ćete, a ne onako kao muve bez glave - pitao je Darko.
Da, jutros smo pričali o svemu i nadam se da će ovih sto dana proći u miru, volela bih da ovo uspe i napolju, jer ako ovako dobro funkcionišemo ovde, mislim da može da nam bude bolje napolju. Mislim da imamo perspektivu - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja isto sumnjam uvek u nešto i uvek sam negde malo, koliko optimističan, toliko i pesimističan. Nadam se da će biti sve u redu, da ćemo opstati - rekao je CAr.
Pratili smo vaše svađe u sredu kada su bila "Pitanja gledalaca" i ti si istakao da ti smeta što Maja se stalno meša i provocira Aleksandru. Zbog čega to čini - pitao je Darko.
Smeta mi, ali me i ne zanima. Shvatio sam da je ona jednostavno nebitna persona u našem odnosu. Stvarno jeste. Ona poremeti, kao i svako, svako ovde može poremetiti svakoga. Smeta meni kada aludira na nju, ne na mene, ali sam totalno oguglao. Ona sedi na kauču, tera svoje i peva. Nije preusmerena na nas, ima još adresa - rekao je Car.
Aleks, da li smatraš da Maju boli što si ti Filipov izbor ili to što si ti, po odluci gledalaca, najmoralnija u Beloj kući, a ona se nalazi na drugom mestu kao najnemoralnija - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgora, sad sam ti ja, najgora - pevala je Maja.
Više se ne ljutimo na to, nije nam smešno, a sad ja gledaocima da otvorim oči, ako oni ne kontaju šta se dešava, neće im ni FIlip Car otvarati oči - rekao je Car.
Ne komentarišem to, prelepo mi je sa Filipom i ne može nijedna devojka da utiče na taj odnos, to možemo samo on i ja. Meni je bitno da mene pravi ljudi vole - rekla je Aleks.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.