AKTUELNO

Sve obelodanila!

Tokom emisije 'Pretres nedelje', koju vodi Darko Tanasijević, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su ušli u još jedan konflikt. Svoj sud dala je i Marija Kulić.

Ja kad sa njom raskinem, ona ide za mnom pet dana i maltretira me. Šta onda sa mnom ako joj ne valjam. Pala ti je kruna lažna kraljice - pričao je Zola.
Ona na sve načine pokušava da me odvoji od njega, makar me zatvorila u psihijatrijsku ustanovu ili da mi oduzme Željka - kazala je Miljana.
Samo ću da dignem ruke i da pustim - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni rekla da su je Zola i Ivica zatvorili u podrum, onda je došla plačući kod mene. Rekla sam joj da odmah to prijavimo policiji -
Ja sam dala Zoli da uplati tiket, na veliki novac. Ja sam Ivicu okrivila ni krivog ni dužnog. Dala sam mu 800e za jedan tiket. Cele noći je igrao. Tražila sam da mi vrati te pare. Ivica će kao biti svedok da će on meni dati ujutru pare pre nego odem u Nišu. Međutim on je pobegao, od tada se nismo ni čuli ni videti. On je otišao da podigne svoju uplatu u Šapcu - pričala je Miljana.
Koje lekove su ti davali? - upitala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Tablete za spavanje, koje sam ja tražila, jer sam bila uznemirena - rekla je Miljana.
Skinuo je sve moje poruke na njegov televizor, Ivica je to radio. Imao je obaveštenje za svaku poruku koju sam ja dobijala. Ja sam shavtila da je povezan na moj telefon. Kaže on kao slučajno je ušao u neki program
Koliko te namestio njegovom menadžeru? - viknula je Marija.
Ja sam mislila da je Zola kidnapovan, rekla sam mami da moram da odnesem Žabcu pare. Tu me je opet preveslao. Ja na sreću nisam dala novac, trebala sam da idem u Novi Sad. Rekao je da ga čuvaju trojica. Ukapirala sam da me lažu, on je sve vreme bio u Derventi...On posle rijalitija mene neće ni videti. Otići će u Derventu i neće mi se više nikada javiti - govorila je Miljana.
Treba za nju lečenje definitivno - dobacila je Marija.
Ja već kapiram da je nama rijaliti pojeo mozak. Ovde nam je počela ljubav i sve. Bili smo klinci kada smo prvi put došli. Ja bih voleo Rajsko ostrvo ako može da nam se obezbedi, da vidimo na čemu smo. Da li ćemo zauvek da se rastanemo ili da se uzmemo, da bude neka svadba. Ja sam ovu budalu zavoleo kakva god da je - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je juče rekla da on traži Rajsko kako bi njemo što brže prošlo ovo vreme ovde do kraja, neverujem ni u kakve priče - rekla je Marija.

Detaljnije u video prilogu.

Autor: M.Z.