AKTUELNO

Iskrena do koske!

Nakon odgledanog priloga o haosu Maje Marinković i Filipa Cara, Aleks Nikolić pristigla je u Šiša bar, te je tom prilikom obavila razgovor sa voditeljem Markom Đedovićem.

Šta se to promenilo kod tebe Aleksandra? Pričali smo o tome kako imaš emocije, kako ne bi dozvolila da te pobede, a svašta se desilo - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam lagala zadrugare, ja sam sebe lagala. Desilo se, šta se desilo. U utorak na žurki, vraćala sam se ka kazinu, danima je on mene gledao. Stvarno sam htela da mu dam sve na kašičicu i odem od njega, ali je krenuo da plače. U tim suzama sam stvarno videla iskrenost, muškarci ne mogu da plaču na silu. Ja se ne sećam da je on i prošle godine plakao, ali ga ja prvi put vidim da plače zbog neke žene. Mislim da je bio iskren, sto posto je bio iskren. Ja znam da mi nemamo budućnost, ali se potajno nadam da ćemo uspeti - rekla je Aleks.
Dok su trajale nominacije, trajale su i vaše rasprave. Zbog čega - pitao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvezdan i Janjuš, Bilal i nije bitan. Zvezdan ima te neke trenutke gde indirektno krene da priča, a ja se pronađem u tome. Ne želim povezivanje sa Zvezdanom, jer me ne zanima, ne sviđa mi se. Mogla sam da budem sa njim, nisam htela. Ume često da dobaci, pre neku noć, bio je pijan, pred kraj emisije sam stala na pult i krenula da jedem. Ja priđem Anđeli i kažem joj da je majonez pokvaren, on kaže: "Nemoj da jedeš" i onda mi donese novi. Ja to kažem Filipu, on mi kaže: "Dobro"...Tada sam kukala kako ne mogu da spavam, on je to čuo i seda pored Mikice, ne obraća se on meni, obraća se Mikici i govori: "Znam da ti drugarica ima probleme sa nesanicom, nadam se da će oporaviti". FIlip je mene pitao: "Da li ja mislim da je neko potajno zaljubljen u mene?", ja kažem: "Iskreno, čini mi se da je to Zvezdan. Ne znam da li me gleda, ne gledam u njega". Što se tiče Janjuša, dobila sam pitanje: "Da li bi pre bila sa Janjušem ili Zvezdanom", ja sam rekla: "Ako bih morala da biram, izabrala bih Janjuša", nije meni Filip ništa rekao, nego je Maja počela da provocira: "Eh, Janjuše Janjuše, sve bivše bi ti se vratile", pa se zato iskompleksirao. Ništa mu ne prebacujem, samo ga posmatram. Kod mene ljubav nije kao što je bila, ima ljubavi. U ovim trenucima mislim da on mene više voli nego ja njega - ispričala je Aleks.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.