AKTUELNO

Iskreno pokajanje!

U toku su "Nominacije", zadrugari su birali između Lazara Čolića Zole i Miljanje Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić direktno ima problem jer naskače od jednog do drugog. Za mene su ovo potpuni jadnici jer menjaju partnere iz sekunde u sekundu i obe manipulišu kao i Zola. Za mene je ovo izmišljotina, a ne ljubav. I Miljana je ku*a i dr*lja kao i Anita jer radi te stvari. Ova jeftinoća, blud i razvrat su van granica normalne. Sve je izmaklo kontroli, Marija treba da digne ruke iako nije lako. Zola će svakako biti sa Anitom kad tad i mislim da to želi i da će tad Miljana biti diskvalifikovana. Od dva jadnika biram manje, Zola ostaje - rekao je Neca.
Možda sam se ogrešio o tebe zbog toga sa Mikjanom, ali ti si mi rekao slobodno. Najbolji si komentator kad si sam, ti dobro komentarišeš. Tebi Car stalno uskače u izlaganja, ali te dobro odbrani. Po mom mišljenju dosta grešiš, ali se izvučeš - rekao je Bilal.
To je njegov instikt da odbrani mene, ali meni ne smeta - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Miksi se svađa sa mnom nekad, ali joj to ne zameram. Mi smo sve svesno uradili, a ne pod dejstvom alkohola i ne želim da pričam šta si mi govorila i za Zolu. Šaljem Miljanu jer pravi budalu od sebe - rekao je Bilal.
Moja majka radi na psihijatriji i puštala me je glavom kroz zid i dovela me je do stanja da odlično znam da procenim šta je dobro i šta nije. Ja sam ti Marija zamerila, a da tebe nema ona bi itekako došla pameti i bila bolja i majka. Što se Zole tiče nismo imali konflikt. Ne mislim da vam je odnos dobar, pogubni ste jedno za drugo. Šaljem njega, ostavljam Miljanu - rekla je Žana.
J el' misliš da me ne voli? - pitala je Miljana
Rekal sam da ima emocija, ali da nije kao nekad - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.