AKTUELNO

Opa!

Zadrugari biraju najmoralnijeg cimera u Beloj kući, te je tako reč dobila Jovana Tomić Matora.

Ništa mi nije jasno šta pričate. Ne smatram da ja mogu da vam sudim. Suludo mi je sve ovo, ići ću linijom manjeg otpora. LGBT prijatelja, Necu ću da navedem. Mog non bajonera, Brendona i moju LGBT drugaricu Sofiju Unu - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvo mesto ću staviti Petrućija, jer nije uradio ništa da ispadne nemoralan. Na drugo mesto ću staviti Marka Stefanovića, ima to neko agresivno ponašanje, ali što se tiče morala je za razliku od drugih ljudi, na drugom mestu. Na prvo mesto ću staviti Miljana, iako se svađamo - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da ću ovde da budem gola i divlja! Neću da se je**m na televiziji! Ima onih koje nisu mogle da zadrže momka se**om, nego ih je šutnuo odmah ujutru. Meni je ovaj sto kao pista, imam pravo da šetam po njemu. Po meni, što se tiče, prvo mesto je Ana Ćurčić. Ona je jedna plemenita i divna žena koja je bila verna svom bivšem mužu koji je najsurovije prevario na nacionalnoj televiziji. Nikada kod nje nisam videla nikakvu dozu neprijatnosti. Ja kad pijem kafu sa Brendonom, osećam se slobodno. Marko Stefanović je moralan dečko, nisam dobra sa njim, ali moram da priznam da nije pogledao nijednu devojku, prema Sanji Grujić je najverniji dečko. Tako se pokazuje vernost, moral i zna se kakva je tvoja porodica kod kuće - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se vodim Mićinom pričom, niko nije ovde moralan. Navešću mog brata Petrućija koji je ostao veran svojoj devojci. Neću da propustim ovu priliku da ovu lepu etiketu nalepim svojoj devojci i Miljan Vračević - rekao je Stefanović.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.