AKTUELNO

Haos!

Zadrugari imaju priliku da glasaju za tri zadrugara koji su najdobronamerniji, te je reč dobio Filip Car.

Navešću Zolu, Miljana i Bokija - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću govoriti u svom slučaju, već celokupno. Na prvom mestu ću anvesti Zoricu Marković, ne mislim da imaš bilo kakvu zadnju nameru u odnosu sa Anom i krajnji cilj. Mislim da sve što radiš, radiš iskreno i da se saosećaš sa ženom. Drugo mesto je Slađa. Ona je uvek bila dobronamerna prema meni i prema ostalima, nisam primetila da poseduješ bilo kakvo zlo u sebi. Treća osoba je Neca, koliko god bio nekada grub, mislim da mi nekada dobronamerno otvori oči, a i realan si prema svima - rekla je Maja.
Za mene je to Jovana Tomić Matora, koja je odlučila da bude dobronamerna u odnosu na četvorku. Vidim da ima dobru nameru, što prema meni, tako i prema ostalima. Druga osoba je naravno Marko, koji je od prvog dana dobronameran prema meni. Treća osoba je Miljan Vračević, koji je dobronameran prema meni, iako mu zameram gomilu stvari...Objektivno hoću da sagledam ovako. Miljana Kulić, krajnja njena namera je po meni prema ostalima, dobra. Druga osoba mi je Boki, nisam primetila da ima rijaliti mod i mislim da je ono što i napolju, ovde. Treća osoba je Petrući - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je dobronamerno kada je napu**vaš pred svima nama - rekao je Ivan Miljanu.
Ja nemam zlu nameru i nikada ne radim iza leđa. Ja sam prema tebi dobronameran stalno, a ti skačeš i buniš me što je mene navela. Voleo bih da vidim kako prema tebi nisam bio dobronameran - skočio je Miljan.
Šta ti je rekao sve kada je bila igrica ona u radiju? Najgore reči si joj rekao, svašta si joj rekao - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

M*š tamo smrade mali! Ja njoj rekao da je ku**a?! Sram te bilo, druže, ti si smrad - rekao je Vračević.
Ajde vrišti malo, nisi odavno, svađaš se po ceo dan, iskuliraj! Svi pričaju da smaraš i da si nepodnošljiv - rekao je Dragić.
Da nećeš da kažeš nešto za Crnu goru, reci meni - ponavljao je Miljan.
Ja tebi govorim istinu i činjenice - rekao je Ivan.
Zakuni sa da sam joj rekao da je ku**a - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Vređao si i nju (Anu Spasojević) i sve ove devojke ponižavaš. Bilala smaraš po ceo dan, pusti momka, iskuliraj malo - nastavio je Dragić.
Ti si pričao da Bilalovoj ženi svr**š iz du**eta u usta - urlao je Miljan.
Ne, to su Kerićeve reči, vidiš da ne znaš - rekao je Ivan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.