AKTUELNO

Neke stvari više sebi neće da dozvoljava!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Predstavnik portala Pink.rs Darko Tanasijević razgovarao je sa Majom Marinković i odnosu sa Filipom Carem i poniženjima koje dozvoljava.

To nije normalno, nismo ni mi normalni. Niti s tobom, niti bez tebe. Ja ne mogu da kažem da ne volim ovog oteklog čoveka, volim ga jer ne bih dozvoljava neke stvari. Odmah ću da kažem da neće iskalirati u situaciju kao što su imali oni juče. Jeste nemoralno, ali nije on meni bilo ko. On je moj bivši dečko, prošli smo svašta nešto i eto, tako je kako je -
On se ogradio maksimalno, a ti budeš u fazonu da ti je okej da imate samo s*ks. Svi ti zameraju ta poniženja i kad se misli da nema kraja, ti odeš stepenicu dole - dodao je Darko.
Slažem se, ali i kad su drugi odnosi u pitanju... Neću da opravdavam svoje gluposti tuđim glupsostima, ali ja njega volim. Neka mi se sudi. To za Bilala nisam trebala - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Govorila si da oca nikad ne bi dovodila u urgentni centar, sad se kolo sreće okrenulo i šta misliš kako je Takiju? - pitao je Darko.
Ne verujem da je srećan. Mene nervira što kad je meni teško koga briga, a kad je drugima teško to se eliča. Zato ja večito budem dželat. Bolje da budem žena ratnik. Kad izađem ja ću biti sama. Verujem da Taki nije srećan, neće toliko da mi zameri i znam da ga ne podnosi. Sebi samo mogu da obećam da neću imati hoisterične napade. Koliko znam da budem agresivna ovde godine sam to dosta smanjila - pričala je Maja.
Šta ćeš ako se on sutra preorjentiše na Milku? - pitao je Filip.
Namerno to radi, znam ja tu mrcinu oteklu kako provocira. Poznajem ja tu bitangu godinama unazad i tu ne mogu da se kompleksiram, a sa Aleks je bila ozbiljnija priča. Ne kažem da on to ne bi opalio. Maja Kovačević mi je rekla lepu rečenicu: "Nisi svesna kako izgledaš i koliko ne poštuješ sebe". Ja neću da krivim njega ako se nešto desi, ni prošli put nisam upala u postelju, znam ja kako sa ovom barabom, ali mora i on da zna da sam velika baraba - pričala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je bilo u Slovenkinoj posteljini? - pitao je Darko.
Neću ženu da spominjem, nije moja krivica. BIla je i prošle godine moja posteljina, pa je bitanga iz Crikvenice dovela drugu devojku - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.