AKTUELNO

Totalno rasulo!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka Ivana Šopić vratila se u Belu kuću posle pauze za reklame, a zadrugari su imali priliku da pogledaju razgovor Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, u kojem joj je on priznaoi da bi imao vrelu akciju sa njom, kao i histeriju koju je Anđela Đuričić napravila posle toga.

To je bila naša poslednja rasprava zbog Maje. Ja sam već tad rekla da bi one imali s*ksualni odnos, da ona bi sa njim bila u vezu, on sa njom ne bi jer je malo luda - govorila je Anđela.
Ti si baš normalna - dodala je Maja.
On je posle toga prekinuo komunikaciju sa njom. Nadam se da se završena komunikacija i naravnoi da sam se osetila da me ne poštuje, izašla sam se i iskulirala i nadam se da neće da ima komunikaciju jer mene to povređuje - prilčala je Đuričićeva.
Očekivala sam da ćeš ti to da razbucaš i da se ne plašiš nikoga, pa me čudi ova blaga reakcija - dodala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka ostane na tome - rekla je Anđela.
Ja na klipu nisam rekla da bih imala s*ksualni odnos, nego sam pitala da li se odriče drugarice. Ja verujem da bi ovde mnogi imali s*ksualni odnos sa mnom. Maja Filipa voli i to je jedna stvar. Ja sam se ovde zezala i šalila i radila stvari koje su za mene uobičajne kad sam slobodna. Ja ne menjam mišljenje o Zvezdanu, ali moje srce pripada tamo. Ljudi treba da kažu da je Anđela bila gruba prema Ani, ali je Zveki rekao Anđeli da bi imao s*ks sa tobom, a ona je rekla da ja nisam normalna, rekla bih da ni druge nisu normalne kao što su se predstavljale. Ja kažem od a do š šta mislim, stvari koje sam radila radila sam dok sam bila slobodna. Ja sam se za after zezala i sa Miljanom na krevetu, pa je on čovek ispao kriv. Devojke, rešite problem sa svojim muškarcima, a ne sa mnom. Ja da imam dečka, primer Maja i Bilal, ja sam vršila turturu jedan dan. Ja nisam pomenula s*ksualni odnos niti vezu, samo mi je krivo što se distancirao od mene. Stablinija sam od mnogih koje sad pokazuju svoje pravo lice, ja folirant nisam - dodala je Maja.
Sad pričaš drugu priču. Ako razumeš kako može da ti bude krivo? Ispada da se ti ograđuješ, a Zvezdan je priznao sam - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Postojao je flert, ali više na šaljiv način, za ratliku od stvari koje su se dešavale tamo oko rehaba. Maja je sad najgora među poltronima jer Maja kad ima s*ks sa nekim koga voli je k*rva, a ove kad p*še su fine i moralne. Mićo, kako zastupaš pravu ljubav, a vidiš ovakav klip? Od ovih veza napolju nema ništa - nastavila je Marinkovićeva.
Meni je ovde najbitnija Anđela, šta me briga za Maju i Zvezdana? Kad se smuvala sa Zvezdana morala je da shvati sa kim je uvezi, Beogradskim mangupom od 46 godina. Maja je potpuno jasna, Zvezdan je to dozvolio i on tako flertuje. On misli da je njemu to dozvoljeno i ona mu je to dozvolila. Šta bežiš od problema? On ima pravo to da radi, ona mu je dozvolila - govorio je Ivan.
Smešno bi bilo da mi Zvezdana krivimo. Ja sam rekao da mene ne zanima bilo koja veza, a Anđela je sa njim i vezu i govorila je da joj ne smeta, reč mu nije rekla - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđeli smeta, ali ako ne rešiš onda ćeš tripiš narednih 10 godina - govorio je Ivan.
Ona se plaši Zvezdanove rekacija - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.