AKTUELNO

Iskreni do koske i svesni problema!

Predstavnik portala Pink.rs novinar Darko Tanasijević podigao je Aleks Nikolić, kako bi sa njom porazgovarao o odnosu sa Filipom Carem i sve češćim svađama u poslednjih nekoliko dana.

Čini se da te izdaje strpljenje i da ne možeš da ostaneš imuna na Careva dobacivanja Maji, a kada mu to kažeš, on ti zapreti raskidom. Šta se tu dešava - pitao je Darko.
Da, ima stvari koje mi smetaju, ja mu to i kažem. On meni priča da sam ja to u mojoj glavi utripovala. On u afektu kaže da smo raskinuli i neke reči koje nisu lepe - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali ste ozbiljan lom i svađu. Ti si tada rekla da odlično znaš kada Car uradi nešto namerno, koje su to stvari - pitao je Darko.
Sedeli smo na garnituri: Filip, Maja, BIlal i ne znam ko još. Bila je tema za Palčicu i Petrućija, on dobacuje: "Kad devojka udari muškarca, to odmah treba preseći, nema vraćanja!". Nije on savetovao Petrućija, on je to promrmljao, ona je bila preko puta, gde ona može da se nadoveže i eto svađe. U tim trenucima ja mislim da govori zbog Maje, da bi je pecnuo jer je ona pre toga ispričala neke stvari za njega. Ajde da je to neka osoba sa kojom on nije imao ništa, nego je to osoba zbog koje smo mi raskinuli, naravno da će mi smetati. On to gleda kroz šalu, ali meni to nije nimalo smešno...Marka gasira Bilal, a ne Filip. Verujem da on to radi iz sprdnje - rekla je Aleks.
Gledaocima je zabavan način na koji je Marko spustio Maju - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema šta on da komentariše, jer joj daje za pravo da ona komentariše njega i mene. Da mi smeta, očigledno mogu da progutam...Rekao mi je da nije sigurno sa mnom zato što sam pametna, to su ružne stvari. Naravno da se iznerviram, ja se iskuliram, pa sačekam da se smire strasti. Kad sam sela pored Pece, a priča se po kući da je Peca zaljubljen u meni - rekla je Nikolićeva.
Je l' postoji mesto gde ti možeš da stojiš a da ne smeta Caru - pitao je Darko.
Ja imam svu slobodu kretanja, ali prosto, postoje te neke osobe koje su povezivane sa mnom, pa mu ne prija da sam pored njih, što je logično. Meni prvoj nije prijatno kada ga vidim pored neke devojke sa kojom je povezivan, a ja izbegavam Zvezdana, Bilala, Pecu, tako da ga razumem što se tiče toga - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je podigao i Filipa Cara.

Ne planiram da se pravdam, ali mi se ne sviđa kako je tekao ovaj razgovor. Nisam ja zamerio Pecu i Bilala, nego sam samo dao poređenje. Ovo što ona kaže da tražim razlog za svađu, da tražim, Maja i ja bi se svađali 24 puta dnevno. Gledam da izbegnem maksimalno bilo kakav konflikt ili svađu, ako nije za crnim stolom onako kako Maja zna da provuče Aleksandrinu porodicu. Taj konflikt je krenuo ovde, Petrući i Palčica su pričali o tom odnosu, ja sam naglas rekao, a Maja je sedela na drugoj garnituri. Nisam ja našao Aleksandru na akademiji nauka. Malo koja žena može meni da parira na intelektualnom nivotu - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što nisam sačekala, nego sam ti odmah rekla - ubacila se Aleks.
Ja njoj kao malom detetu pokušavam da objasnim, sedi u pušionici i tu je osoba koja je imala lošu nameru prema meni i njoj, a od početka prema njoj. Banalno je da zameram Bilala i Pecu, ali kad bih hteo neku svađu ili raskid, kačio bih se na takve stvari na koje se ona kači meni. Ja sad Janjušu ne mogu da kažem da je "mačak Garfild", jer je to Maja čula od mene i ponavlja, a Aleksandra će to da mi zameri. To ako se ja nasmejem
Da li razumeš Aleksandrinu paranoju zbog svega toga - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno. Ja sam čovek koji je spontan i ceo život sam takav. To mora da poradi na svom samopouzdanju. Ja sam čuo danas onaj klip za Zvezdana, pa mi uđe Ana, nisam joj spomenuo. Svaki dan slušam Aleksandrino pominjanje u toj situaciji i ja se isto nosim sa tim nekim stvarima. Ja sam joj sto puta rekao da ne radi to pred ljudima, jer se oni slade time.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.