AKTUELNO

Pogledi i skivene poruke ih totalno raskrinkali!

Prošlu noć na velelepnom imanju Zadruge obeležila je fanastična žurka. Naime, od samog starta se videlo da će noć izgledati veoma zanimljivo.

Foto: Pink.rs

Na samom početku žurke Maja Marinković je potkačila Bilala Brajlovića. Naime, puštena je pesma bivšeg zadrugara Frana Pujasa, a Maja je zaigrala i dobacila svom "mužu".

I moj muž je voleo ovu pesmu - smejala se Maja, dok je Bilal šetao.

Dj Neba pustio je premijerno zadrugarima novi hit Sandre Rešić ''Lažni kralj'', koji se posebno dopao Ani Spasojević, koja se posistovetila sa stihovima ove numere. Anđela Đuričić osluškivala je reči pesme, nakon čega se i ona pridružila u pohvalama, te uputila podršku mladoj muzičkoj zvezdi.

Bilal Brajlović je nekoliko puta odmeravao Maju Marinković iako poriče da ima emocije prema njoj, to baš i nije tako izgledalo.

Ana Spasojević prišla je Bilalu Brajloviću koji je stajao pored rulet stola, te ga je zagrlila kako bi ga pitala koliko je voli.

Kada je an repertoaru cuo pesmu Milana Jankovića Čorbe, Bilal Brajlović, odmah je došao do podijuma te je zajedno sa Majom Marinković skako i pevao tekst ove pesme.

Iako se od ulaska muvao sa Slađom Lazić, Borislav Terzić Terza se sinoć kako on sam kaže drugarski ljubio sa Majom Kovačević ispred kazina. Naime, njih dvoje su izašli nja cigaretu i desio se poljubac.

Anđela Đuričić zapevala je u jednom momentu pesmu ''Napraviću lom'', koju je posvetila svom momku Zvezdanu Slavniću.

Bićeš noćas moj, napraviću lom, samo joj poželi laku noć. Sa mnom ostani, sutra razmisli, s kojom od nas dve ćeš ostati - pevala je Anđela.

U jednom momentu Anđela je zaplesala kraj Zvezdan. Ona je zavodljivim pokretima rešila da podigne moral svmo dečku,a po svemu sudeći je i uspela u tome.

Za to vreme, Ana Ćurčić je razgovarala sa Zoricom Marković o razgovoru koji je juče imala sa Zvezdanom Slavnićem.

On te pitao da li ti trebaju pare? Meni se dopalo što je on rekao da nije u redu od Milice što je rekla to za krevet. - upitala je Zorica.
Da, zamisli. Ja sam lepo pričala sa njim. On mene kao moli da on meni pomogne sa ljudima. Da ja ne znam gde sam došla. Popričaćemo ti i ja kao drugari kad budemo mogli. Ja mu kažem ovde možemo sve da pričamo. Da li ti stvarno misliš da ja foliram, ja ga pitala. Manipulacija znaš koja, obrađena sam za 3 minuta sa ovom pričom. Kao rekao mi ja bih sad kleko tako nešto. Poenta je ja mu rekla da još uvek mislim da ima malo ljudskosti u tebi. - rekla je Ana.
Evo plače mi se od njegove priče - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

On bi najviše sad voleo da on ima svoju devojku, a ja da ćutim i njemu sve super, on pobednik. Najbolje sad tako. Ja sad negde mislim da su njegove reči iskrene. Da je to onaj njegov poslednji vapaj. Poenta priče da je hteo da kaže da ovo nije mesto da se takve stvari iznose. On je očekivao posle razgovora nešto kao. San mi jako utiče na razmišljanje, sad sam se ja smirila. Ta njegova manipulacija bi trebalo jako lepo da se vidi. Kao rekao mi znam da si mnoge stvari rekla u besu. Ma on je plitak - rekla je Ana.
Jasno je šta je hteo. Na sve moguće načine hoće da ti igraš po njegovom. Samo jedan razgovor može da promeni sve. Vergla priču kao da ja tebi kažem kako tvoje ponašanje nije lepo itd, ja mu kažem da nisam ja poštar. Ja sam ga pitala jel ti misliš da posle svega treba normalno da popričaš sa njom. On kao da ali ovde ne - rekla je Zorica.

Ana Ćurčić se nakon razgovora sa Zoricom vratila u kazino, te je zauzela svoju poziciju za rulet stolom. U jednom moimentu je puštena pesma Cece Ražnatović, Gore od ljubavi, a Ana se pronašla u svakoj reči velikog hita.

Na samo par metara od Ana, Zvezdan i Anđela su takođe pevali pesmu, te je Anđela iu jednom momenut svom momku poručila sledeća:

Nema veze što sam zbog tebe na stubu srama, pristajem da budem i tu, samo da si pored mene - poručila je Anđela Zvezdanu.

Tokom pesme ''Cipele'', koja je na samom početku veze Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić imala važnu ulogu, Đuričićeva je veselo pevala ovaj poznati hit, dok Slavnić sramežljivo odregovao na ono što čuje.

Nakon pesme, Ane je prmetila kod Zvezdana nezadrovoljstvo pa je krenula da ga ispituje o čemu se radi.

Šta ti je? Kaži mi, molim te? Nije u redu da te nešto tišti, a da mi ne kažeš. Šta sam uradila? - upitala je Anđela.
Ti nisi ništa. Ne priča mi se ni sa kim, rekao sam da nije do tebe - kazao je Zvezdan.
Je l' se nedolično ponašam? To što sam popila, ne znači da ne vidim. Vidim ja sve - istakla je Anđela.

Nakon što se pokušaj intimnog čina sa Majom Kovačević nije slavno završio, Borislav Terzić Terza pokušao je da ubedi zadrugare kako mu to nije teško palo ali mu oni nisu poverovali.

Nakon žurke, Bilal je legao kraj Ane Spasojević u krevet i njih dvoje su tako zaspali.

U ranim jutanjim satima Aleks Nikolić i Filip Car su imali vrelu akciju u rehabilitaciji, te je ona čak u jednom momentu oralno zadovoljila Cara.

Danas vas na programu Zadruge očekuje radio emisija Amnezija koju vode Osman Karić i Marko Janjušević Janjuš, zato ostanite uz TV Pink, a sve vesti o najgledanijem rijalitiju čitajte na portalu Pink.rs!

Autor: N.B.