AKTUELNO

Očekuje njegov povratak!

Bilal Brajlović je napustio "Zadrugu" zbog lekarskog pregleda, a Milica Veselinović je otkrila Ani Ćurčić detalje razgovora sa njim pred njegov polazak.

Rekao mi je da mi ne veruje. Daje par dana da se ja smuvam sa Filipom. Kaže, prvo ćemo da počnemo da se gledamo, da se smejemo, pa ćemo da završimo zajedno. To bi bilo poniženje za mene. A Bilal to nije zaslužio - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

I? - pitala je Ana.
Pitao je šta ću da radim kad on ode. Kaže da ga poštujem, ali da se on plaši, da ima tripove, neće da budemo zajedno, da bismo raskinuli. Ja rekoh da nećemo, da idemo na ćevape. Rekao mi je da nijedna devojka nije opasnost, da ga ne zanimaju - dodala je Milica.
Meni je rekao da bi samo sa tobom bio. Ako ti se stvarno dopada, nemoj da ideš kao luda Nasta, da mu zameraš ovo, ono... - dodala je Ćurčićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne želim da dođem u situaciju da mi za crnim stolom kažu: "Tvoj dečko gleda drugu, muva se". To mi se desilo prošle godine, toliko mi je bilo neprijatno. Rekla sam mu da ako ode, videće da neću imati komunikaciju ni sa kim i da će početi da mi veruje - pričala je Veselinovićeva.
Ti imaš iskustvo, kako da zaštitiš i sebe i njega - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.