AKTUELNO

Totalno rasulo!

Miljan Vračević započeo je raspravu sa Bilalom Brajlovićem, koja je počela na jučerašnjoj podeli budžeta, a na današnjem porodičnom sastanku pokušali su da reše problem.

Smatrao sam te mojim, bilo mi je krivo od tebe neke stvari, ali ne pare. Ako se ja posprdam sa tobom na jedan način, a Rodni na drugi, njemu prihvataš kao za*banciju, a meni kao uvredu, znači da me ne ceniš. Verovatno si me pljuvao napolju - govorio je Miljan.
Normlano da sam gledao, vidim kako me vređaš i nemam potrebu da se pravdam tebi. Ti znaš kako je kad ja turiram, sa tobom mi to nije namera. Rekao si neke reči koje su me stvarno pogodile, za brata, za Sarajevo, svašta nešto. Ja se tebi sad pravdam i goovrim kako jeste, sve sam ti rekao fino i iskreno, a ti misliš da se vodim komentarima. Ja da se vodim komentarima dao bih Ivanu mali. Ja sam video nešto dobro u tebi i zato sam te izabrao za oca. Ja ne znam u čemu je problem, utripovan si - pričao je Bilal.
Ja isto - dodala je Zorica.
Drago mi je da se vas dvoje slažete - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar si čovek, porodičan, vernik, nikad ništa loše nisam rekla za tebe i počeli smo bezveze priču oko trećeg lica koje je odlazilo kući. Ja nisam u kući, bila sam u hotelu, sad sam u pabu, a svaki dan mi dođe neko i žali se. Ja nikad nisam rekla lošu reč, a sve su se žalile od Milice do Aleksandre, da si im najstrašnije stvari izgovarao - pričala je Zorice.
Milice, šta sam ti ja loše rekao? - pitao je Miljan.
Kad smo imali svađu, kad je bilo ono sa Aleksandrom, to hoće da kaže - poručila je Milica.
Kad sam ti davao budžet da li ti je smetalo nešto kod mog izlaganja ili kad sam ti pare davao? - pitao je Bilala.

Foto: TV Pink Printscreen

Stavio si me u rang ljudi koji ti ne j*be 2%. Mene stavljaš u istu ravnu sa njima. Sa kim si bio toliko dobar? Je l' si sa Brendonom toliko dobar? Je l' te ispoštovao koliko sam ja? Ne možeš da me gledaš samo kroz jednu prizmu - odgovorio je Miljan.
Ti si uradio mnogo ovde za mene i zato te gotivim i volim, ali to nije opravdanje, j*bo vas mali budžet. Nije fazon u budžetu, koliko sam ja puta dobio mali budžet - nastavio je Brajlović.
Boki, Car, Zvezdan... Meni pare nisu bitne, nego me stavljaš u istu ravnu sa ljudima. Ti si juče pokazao, imao si priliku da pokažeš. Meni da je to para uzeo bih 2000 i ućutao, ali mi nije do para. Ako me stavljaš u istu ravnu sa ljudima, zašto mi nakdnadno daješ pare? - dodao je Vračević.
Opet si loše prema meni. Ja tebe direktno pitam šta je problem sa izlaganjem? Oni me nisu podj*bavali kao što si ti - rekao je BIlal.

Foto: TV Pink Printscreen

Znači ja sam platio? Mi sedimo i jedne druge podj*bavamo, nikad te nisam ospovao - dodao je Miljan.
Bolje da si me opsovao nego što si radio neke stvari, znaš šta si mi sinoć sve rekao. Šta je tebi zasmetalo osim budžeta? - pitao je Bilal.
Zamerio si mi stvari koje si spo,minjao, a ja sam te upozorio na te stvari - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.