AKTUELNO

Bilal Brajlović napustio je imanje u Šimanovcima na koje se uselio 9.septembra, usled operacije koje je imao na nozi kada je u "Zadruzi" pao dok je trčao do prodavnice, a sinoć se vratio u Belu kući.

Naime, on je imanje napustio kao zauzet, venčan i u braku sa Majom Marinković, a pri napuštanju imanja, on je zamolio da ništa ne radi i da ga čeka, što nije zadugo trajalo. Brajlović je javno ostavio kada je video kako je Filip Car nosi do paba "Prijatelji" usled zadatka, što nije mogao da istoleriše.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nekog perioda, Maja je istakla kako je sve vreme zapravo volela Cara, sa kojim je stupila u odnos, koji nije dugo trajao, a čiji je kraj sličan svakome - skandali, karamboli i slično. Takođe, prilikom njenog prisnijeg druženja sa Zvezdanom Slavnićem, koji je bio matičar na njihovom venčanju, Slavnić je istakao kako će ih razvesti.

Foto: Pink.rs

Od kako se vratio u Belu kuću, Bilal je imao sukob sa svojom suprugom i Carem, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste to da varnice i dalje sevaju između njih dvoje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se primetilo sevanje starih varnia, postavlja se samo jedno pitanje - DA LI ĆE SE BILAL I MAJA POMIRITI?

U anketi ispod možete dati svoj sud na ovo pitanje.

Autor: N.Ž.