AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Predstavnik sedme sile podigao je Lazara Čolića Zolu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto ja nisam mogla da pričam, niko s eneće čuti do kraja emisije - vikala je Miljana.
Ovo je proizvod srećne ljubavi - rekao je Zola.
Da li ti Miljana deluje srećno i ispunjeno? Miljana imaš i ti priliku da odgovrap. Je l' ti ne želiš da čuješ njegove odgovore? - pitao je Darko
Ne, nego su mi non stop dobacivali da lažem i ja ne mogu da se čujem - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je u pola pet tema pa zato - rekao je Ivan.
Miljana plakal si posle ljubavnih klipova sa Zolom, plakala si sinoć kad si priznala da si ga povredila. Čemu sad takav stav? - pitao je Darko
Ja nisam čovek koji voli da povređuje. povređivala sam i Nenada. Nisam uradila ništa iz inata ejr nisam imala potrebu da teram inat. Sve je bio dogovor obostrani zbog podrške koju smo imali. Zato sam ja bila mirna i ništa me nije doticalo - rekla je Miljana.
Ti možeš da isfoliraš na sat i po, a kasnije pokažeš šta osećaš. Kako? - pitao je Darko

Foto: TV Pink Printscreen

Folirala sam koliko sam mogla, počela sam da se gubim. Dogovor je bio da nas pošalju na ostrvo, da tamo uđemo u vezu, rekao mi je da pogledam šta ljudi rade zarad novca. Ja sam pristala jer me je ponela celokupna atmosfera. Odgovorno tvrdim da je sve bio dogovor između nas. Nagoveštavala sam Mariji to, ali joj nisam rekla jer bi ona ustala i rekla. Uživela sam se u igru - rekla je Miljana.
Je l' zato Bebia bio siguran da se igraš sa Zolom? - pitao je Darko
Da, da. Televizore je polupao jer mu se pominjala žena i deca, a izuzetno je poštuje bez obzira na sve. Majka nikad nije uticala namene jer je nisam poslušala. Sama sam htela da se pomirim sa Nenadom, kajem se zbog svega što sam radila - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: M. M.