AKTUELNO

Klupko se odmotava!

U emisiji "Pitanja novinara" Maja Marinković progovorila je o svojim sukobima sa Sanjom Grujić i Markom Stefanovićem.

Da li veruješ Marku kad kaže da nikad ne bi bio sa tobom? - pitala je novinarka.
Verujem ja njemu da on voli Sanju, da je ispravan i da pokazuje poštovanje. Isto tako kad se posvađaju te reči... Ja da se njima kačim njima ne bi bilo dobeo, ovo je blaga verzija mene kad me neko isprovocira. Imaju dosta problema, to guraju pod tepih. Mene to ne interesuje, njihova veza, mislim da šta kaže u svađi to i ne misle - govorila je Maja.
Marko je danas priznao Sanji da je bio intiman sa tobom. Ja ću da ga citiram, ne mogu doslovno, ali rekao je: "Odrao sam je od one stvari u wc-u" - dodala je novinarka.
Marko me ne liči ne muškarca koji se služi lažima, mislim da je bio izrevoltiran jer smo danas okrenuli na šalu. Danas je beozbrazan jer smo Sanja i ja imale sukob. Marko kad je hladne glave razmisli i shvati da su neki ljudi više u pravu nego ona koja inicira sukob. To je čista glupost i budalaština. On je meni rekao da smo se sreli, ne znam ko je bio sa nama - nastavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si sama danas spomenula da smo se upoznali, pa sam morao da budem bezobrazan. Kad kažeš da te zanimam, ja sam tebi rekao da ću i ja biti bezobrazan. Ti se prva služiš lažima, rekla si mojoj devojci da te gledam. Ja nisam neki teletabis koji će da se meša u svađe oko kutije - koemtnarisao je Marko.
Ona je prva uvredila mene, tad kreće cela svađa. Ona je meni bacila jednu kutiju, spomenula mi je majku, porodicu i ostalo - dodala je Marinkovićeva.
Da li je istina da te gledam? - pitao je Marko.
Mislim da voliš svoju devojku, da je poštuješ... Znam da si spomenuo da si me video - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' si rekla da bi danas sve ponovila sa mnom? - pitao je Stefnaović.
Sprdala sam se - rekla je Maja.
Ako si se ti sprdala i ja sam - poručio je Marko.
Ja mislim da Marko njoj kaže u svađui sve ono što on zapravo misli. Da li si rekao da si me sreo tamo? - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Što si spomenula to? Da bi nju provocirala, je l' tako? - pitao je Marko.
Ne, nego sam se setila da si mi rekao u sobi da si me video tamo dok si radio obebezbeđenje. Mi da ne krije ništa ti bi rekla Sanji da te ne gledam na taj način. Ti izmišljaš na način da te gledam na koji te ne gledam - komentarisala ja Marinkovićeva.
Marko je nju prvi podsetio, znači da se Marko seća Maje, a Maja se ne seća Marka. To znači da si pričao sa Majom mimo Sanje - ubacio se Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.