AKTUELNO

Haos!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je zadrugarima naredni video klip na kom su imali priliku da vide razgovor Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića iz izolacije, u kom Zvezdan priznaje da bi dao sve da može da bude sa njom i da bi voleo da bude sa njom.

Zvezdan je dobio reč.

Sve što kaže Ana je istina, u pravu je sve, ne govorim istinu - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si rekao da bi sve uradio da budeš sa Anom - pitala je Ivana.
Nisam to rekao. Rekao sam da bi sve vratio da ovo ne bude tako, ovo što sam uradio - rekao je Slavnić.
Kada si izgovorio: "Ma kakvi sam se pri**o", to nije bilo za Anđelu - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, bilo je za tu devojku pre ulaska ovde - rekao je Zvezdan.
Da li ti je rekao da se nije primio na Anđelu Đuričić - pitala je Ivana.
Rekao mi je između ostalog da su to priče. On nije svestan šta je napolju i da se on ovde zaglavio i da će tek da ga spuca i kakvu je sliku svetu pokazao o sebi. Ja sam njega pitala za devojčicu, isto devojčicu, kada je bio napolju, gde me je varao čovek tri lokala od mene. Sve sam saznala, raspitala se, to mi je bila voćkica na torti. Radili smo na budućnosti da sredimo neke naše stvari, a to je sve toliko duboko i emotivno, pa ti zato kažem koliko meni teško pada kada slušam da viče: "Tvoj sam" - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Negde je on meni već napomenuo što se tiče ovog klipa. Rekao mi je da ne može da citira, nas dvoje smo to rešili - rekla je Anđela.
Ogradio se unapred, da ne bi bilo frke - dobacila je Ana.
Mislim da mu je oprostila, da bi to bilo kratkog daha. Sada su ljudi pričali o tim stvarima...Što se tiče njihovog odnosa, nikada ga ne komentarišem za stolom, ja mu pričam o tome kad smo sami. Ja sam komentarisala da očekujem pomirenje i da me ništa ne bi čudilo, ali da bi to bilo posle ovoga svega, nemoguće - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da Anđela ne može da shvati dubinu Aninog i Zvezdanovog odnosa definitivno. U njenoj glavi, ona je to prekočila. Itekako reaguje na druženje sa Majom i na bilo kakav dodir sa bilo kojom drugom i sve ono što je prebacila Ani da je prešla, ona bi isto prešla - rekla je Žana.
Ako si striktno na jednoj strani, moje viđenje je da si na Aninoj, ovo što si sada rekla Anđeli, zašto onda ne kažeš ovo što je činjenica? Da mu je Ana već prešla preko toga i da li bi mu još jednom prešla preko toga, da nema kamera - pitao je Ivan.
Njihov odnos se bazira isključivo na prijateljstvu. Ko to ne može da razume, ja poznajem takve parove - rekla je Đorđevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana, šta ti je Zvezdan malo pre zamerio - pitala je Ivana.
Rekao mi je da sam lažov, da mogu da prodajem priču ovde i da glumim gospođu - rekla je Ana.
Ti si mi rekla da si monstrum i da si živela sa monstrumom - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mahala sam glavom jer mi je bio šok. Nek se neko stavi u situaciju moju i da posmatra muža kako radi nešto sa drugom devojkom. Ja sam upoznala nekog Zvezdana koji nije živeo sa mnom. Ja sam saznala za te neke dve prevare, to je bilo 2014.godine...Šaltam se u prošlost i onda mi se tako sklapaju kockice kroz sve ovo što vidim, moram da ti priznam, mnogo me je više varao - rekla je Ana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.