AKTUELNO

Haos za sam kraj!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Darko Tanasijević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Nenada Macnaovića Bebicu.

To Beboni pokaži Kulićkama ko je Bog i batina - - glasilo je pitanje.
To ja samo ljubav, ništa drugo - rekao je on.
Je l' pokazao? - pitao je Darko Mariju.
Odavno - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje bio je Adama Labunskog.

Zbog čega te nervira Mikica Bojanić i zobg čega si ćutao mesecima, a imaš loše mišljenje o njemu? - glasilo je pitanje.
Pukao sam. Dokazao sam mu da sam pravi prijatelj i da ne igram igricu, samim tim kad me je budio da mu pevam. Pao je pod Mićin uticaj. Ne sviđa mi se kad nekome nešto dađš, a ne ovde da se hvališ da si dao nekome da pojede. Ja udaram glavu u izod, ovde treba da budeš loš i arogantan da bi te poštovali. Ušao je u mood rijaliti igrač. Meni je žao što nećemo imati komunikaciju, ni Bojanić, ni Pržulj - govorio je Adam.
To je ona narodna "Hrani kera da te ujede". Nikad ništa nisam prebacio. Ja sam napravio grešku, pomenuo sam mu dragu osobu, ali sam rekao "Izvini" i istog ,momenta stao. Ja primam šalu na svoj račun, ali volim i da se našalim. To je jedino za šta mogu da se izvinim. On priča o sebi, ja o sebi - govorio je Mikica.
Ja to što vidim od samog početka, video sam i Ćertić kako se ophodio, tako i dan danas znam šta su ovi ljudi. Ja se ovdene družim uopšte - rekao je Labunski.

Foto: TV Pink Printscreen

On šta god da kaže pokušava da upliće Anu koja je tek došla ili druge ljude, ako imaš nešto da mikažeš kaži, a ne da uplićeš ljude. Praviš razdor. Mića, moja i njega svađa nema veze, šta god da je rekao o Mići, ono što nije istina. Da kažeš za nekog ko može da ti bude otac, spavaš sa nama tamo - govorio je Mikica.
Ja kad se skidam, Mića radi skekove i meni je to nezgodno. Ja moram da kažem kad me je već podsetio - dodao je Adam.
Mićo, doživeo si da imaš i gej aferu - rekao je Darko.
Biću gej pola sata i j*baću Adama Labusnkog. Neka vrati pare mrtvima, to je broj jedan. Janjuše, zakuni se u ćerku da si mu j*bao devojku - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.