AKTUELNO

Ne libe se da iskažu svoj stav!

U toku je emisija ''Nominacije''. Naredni su nominovali Adam Đogani, Predrag Lazić Peca, Adam Labunski, Sofija Una Manić i Ivan Dragić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvezdane, ličiš jako na mog brata Denisa. Od stila oblačenja, preko karaktera, imate dosta sličnosti. Hvala za svaki savet, uvek si bio fer prema meni. Anu ću pamtiti po tome jer je došla u krevet pored mog, poželela laku noć Miljani, Rodniju i meni, a ja sam se osetio kao da sam kod kuće. Ti si Zvezdan u žesnskom telu. Moram da pošaljhem Zvezdana, a ostavljam Anu - rekao je Adam Đ.
Mi nismo upućeni u odnos Zvezdana i Ane dovoljno. Mislim da nije vreme da svoj stav iznesem do kraja. Ana je napravila pometnju kada je pojavila ovde. Naša komunikacija se svela na ''dobar dan'', nemamo neke preterane teme. Mislim da je ogroman egocenterik, niko ga ne vređa zbog toga, jer ne ume da se iskontroliše. Ostavljam Anu, imam poštovanje prema njoj - kazao je Peca.
Ne treba da žalimo nikoga ovde. Ana je ima fascinantaqn ulaza, svi smo zanemeli kad si došla ovde. Obožavam ono ''je l' si oprala zubiće?!''. Meni su pojedinci rekli da ti ne prilazim i ne pevam, kvazi mafijaši. Mogu da plaše samo vrapce. Intelektulac si, žena si sa stavom. Driži se, nemoj da veruješ nikome ove. Zvezdane, moram da te pošaljem - rekao je Adam L.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvezdan zna moje mišljenje o njemu. Imamo lep odnos. Anin boravak je mene ovde bacio na neka lična razmišljanja. Mislila sam da ja radim neke stvari koje nisu ispravne. Kada sam videla da se neko stariji od mene zapitao šta se dešava i među kakvim se ljudima nalazi, meni si otvorila oči. Nikada neću zaboraviti momenat kada si rekla ti je samo potrebno da ćutiš i da neko češla. Razumem da neki ljudi ne žele da razumeju nečiju bol, ali to je njihova stvar. Ostavljam Anu, nominujem Zvezdana - kazala je Sofija Una.
Hteo sam da poprilaju o svemu i da iskrisališu neke stvari. Ana, nisam imao lošu nameru kad sam ti delio budžet. Mislim da ćeš tek shvatiti kakvim si ljudima okružena. Znam da sam ti iritantan, ali je nisam imaološu nameru onda. Zvezdane, ti si proveo dosta vremena na koledžu, a Maja je žena koja ne zna da bude drugarica sa dobrim frajerima. Moguće je da će se nešto desiti među vama, jer nju radi haos. Šaljem Zvezdana - kazao je Dragić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pročitajte u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.