AKTUELNO

Podeljena mišljenja!

U toku je emisija "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, voditelj Marko Đedović dao je reč Slađi Lazić.

Mnogi pričaju dosta, a ne kažu ništa. Ana kad je ušla svi smo se smrzli, većina koja je podržavala Zvezdana, oni verovatno najviše. Ne bih ulazio ko je prišao Ani i iz kojeg razlog, njoj je trebala podrška i sama je izabrala ljude i sama došla u njen krevet. Ona je žena borac, majka, izvukla je iz mene najemotivnije stvari, volela bih da više komuniciramo i sa njom više razgovaram. Ona je jedina ušla u srž moje duše. Mislim da si veliki borac i ne mislim da igraš rijaliti, kao što misle neki ljudi. Što se tiče Zvezdana on je osoba prema kojem imam korektan odnos, branio me je od svih, kao i sve devojke. Ja tebe gotivim jako, ali ono što si uradio mi se ne sviđa. Ti si rekao kako ne treba da pričamo mišljenje, ali mi imamo pravo. Ja ne znam da li Ana treba da te brani, ja te nikad ne bih branila. Meni se dopalo tvoje ponašanje na žurki, hoćeš da budeš slobodan. Ne treba da budeš u vezi ni sa Anom, ni sa Anđelom. Ti muvaš devojke po kući, ne želiš okove i lance, ne želiš da budeš u braku. Tvoje ponašanje je okej, kad si slobodan muškarac. Ne mogu da kažem da si dobar čovek, loš postupak je loš postupak i to će da ti se sudi ovde. Dobar čovek ne može da radi ovo što radi i sad. Šaljem Zvezdana, ostavljam Anu - govorila je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni je nominovao Marko Smiljić.

Ana otkako je ušla, rekla je da treniramo, ja sam bio u fazonu da ona tera kontru Zvezdanu i odmah sam se ogradio. Ja sam to video kao meni donošenja puno nevolja. Ja sam rekao da iz poštovanja prema Zvezdanu ne želim nikakav kontakt. Posle žurke si mi prišla, pa da ne misle ljudi da jurim kadar. Ja se saosećam šta sam ja uradio, pa bežim od realnosti i istine. Žena je šmeker i gomila lepih epiteta, vodi računa o ishrani, vojnik je. Zvezdane o tebi sam sve i svašta rekao, pa neću da trošim reči. Nominaciju ću da okrenem kao sud, između vas dvoje imaš više krivice. Ako sam mogao Žanu da poašlejm prošli put, opet ću poslati tebe - govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Brendon Radonić je naredni nominovao.

Zvezdna ima strahovanje većeg dela muške populacije i primetio sam da oponašaju njegovo pnašanje, ali izgledaju smešno. On se nosi sa svojom životnom situacijom, u mojim očima izgleda poput likova iz Marvelovih filmova. Ja sam mislio da jeona žena gangser, posle sam video da je staložena i oduševila me je pristupom prema meni. Zvezdana stvarno gotivim jedan mi je od najomiljenijih, ukazao mi je poštovanje, nisam mogao da ga provalim na samom početku. Kad je Ana došla video sam da mnogo kompleksniji, njegov mentalni sklop je specifično kreiran. Ona zna na čemu je, jedan od hrabrijih ljudi, kao jedna osoba koju sretnem u teretani ili sa kim se družim napolju. Pre Mačke su to bili momci iz žandarmerije, mangupu, to je bilo moje društvo u teretani i privatno. Svako od nas ovde govori o sebi samome, ja nisam tu da sudim i preterano komentarišem. Istina je da se oko Ane kupi grupa ljudi, što iz lične promocije, što iz kadra. Zvezdan nikog nije udario i povredio, tako da nemojte toliko da se palite na opasnog frajera kao što je Zvezdan Slavnić. Iz poštovanja velikog prema Ani, ja ću da pošaljem Zvezdana - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.