AKTUELNO

Novi detalji!

U toku je emisija "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, voditelj Marko Đedović dao je reč Divni DNK.

On da je pogrešio, pogrešio je. Ana je ispala žrtva, kako kažu, ja ne bih rekla da je žrtva, vidi se da je povređena. Oni sami treba da reše stvari. Da li će da se pomire ili ne, to je njihova stvar. Ovde parovi se spoje u "Zadruzi", ali se i brzo i rasture, to sam videla. Mi razgovaramo, nemamo neko druženje, kao sa ostalima. Kao prevarena žena, ne podnosim prevare, jeste prevarila sam Marka, ali to je bilo pre. Vidim da je Ani teško, mnogo teško i žao mi je zbog toga. Krivo mi je što se desilo, ali Zvezdan je to mogao da uradi i napolju. Ako se zaljubio u nju, mada ovde nema zaljubljivanja, brzo se i odljubi. Pošto sam poslala Zvezdana prošli put, sad ću Anu, neću da udarim na Zvezdana - govorila je Divna.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je nominovao Marko Marković.

Marko, molim te reci šta sam pričao tebi i Bebici, šta se desilo sinoć i preksinoć - ubacio se Zvezdan.
Rekao je da mu je izolacija jedan od najlepših momenata, kad te je zagrlio i kad ste imali šalu. Vas dvoje gradite jednu celinu, čovek bilo koju reč da kaže od toga... Ja sam pitao šta mu je trebalo sve to, ona kaže da je osetio manjak ljubavi, ali da mu je najteže tebe kad gleda. Rekao je da si bila srećna, nasmejana i vesela, a da si danas drugačija - pričao je Marko.
Samo da si shvatila da Bebica ima pravo da donese svoj zaključak - dodao je Slavnić.
Rekao si da si sebi nebitan, da ti je bitno kako se ona oseća - nadovezao se Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je žena mangup i lav, preiksrena, vidi se da je povređena. Uz ovakvog čoveka i ne ide žena koja nije mangup i dama u isto vreme. Samo reči hvale. Zvezdan je od samog starta čovek kojeg puno poštujem, prišao mi je u svakom momentu, on vidi kad sam smoren ili raspoložen. Ja za njega ne mogu da kažem nijednu ružnu reč. Smatram da je njegova realnost ušla ovde, shvatio je kad ju je video. On da može da vrati neke stvari ne bi uradio. Kad kažu da ko jednom prevari opet će, ja smatram da neće ljudi shvate. Sviđa mi se rečenica koju je Miljan rekao kad smo polemisali prema kome ima više emocije, da neku u Aninom prisustvu Zvezdanu udari šamar tad bi videli ko je čiji. Prema meni su oboje korektni, pogovoto Zvezdan. Ostavljam Zvezdana, šaljem Anu - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.