AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Domaćin radio emisije "Delegati" Filip Car ugostio je Miljanu Popović, nakon što je pročitao crtane likove koje je dodelio zadrugarima.

Ne znam da li da gostujem u tvojoj emisiji jer ti prema meni imaš nula poštovanja - rekla je Miljana
Od kad? Možda si me pomešala sa nekim - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad nisi ukazao normalno ponašanje - rekla je Miljana.
Nisam ti pokazao ekstremno poštovanje jer smatram da ga nisi zaslužila, čak sam i sinoć stao u normalnu odbranu, ali okej. Pošto si tako rečita i imaš nadmen stav, objasnićeš mi kakav ti to stav i poštovanje imaš prema sebi? Ana Ćurčić je provodila vreme sa tobom i dala priliku da te upozna, kako si ti to nju ispoštovala i momka koji ti je napolju? - rekao je Filip.
Zar moj momak sada postoji, a do juče je bio imaginaran? - rekla je Miljana.
Ti si ta koja ga je izvukla iz naftalina posle pet meseci. Jedini intervju koji sam video je intervju na kojem si plakala, rekla da si raskinula, pa si se vozila ovde sa Božom Džonsom - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre neku noć, kod Miće na igri istine, kad je Ivan navodio, vidi, dosta se bave ljudi s time s kim bih ja htela ili imala želju...Polazim uvek od sebe i čak i razmišljam kako bi se on poneo u takvoj situaciji, ali znam, jer je on taktilan i empatičan i on bi možda tu neku osobu zagrlio, utešio - rekla je Miljana.
Misliš da bi utešio osobu koja je par dana pre toga rekla da si imala nameru da budeš sa njim - pitao je Car.
To šta on misli to je njegova stvar. Razgovarala sam sa njim, rekla sam mu da nikada nisam htela niti bih htela. Možda je on to tako doživeo, možda mu nešto laska. Celo veče sam izbegavala da ne igramo zajedno, bio je veseo, ja sam provela vreme sa Necom - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Možemo mi sunce pričati o nuklearnoj fizici, ako naš govor tela govori o erotici - dodao je Car.
Moj govor tela nije govorio o erotici. Trebala bih da gledam svoja posla, shvatam svoju grešku, ali znam da mi je čista savest. Jeste mi žao zbog Ane, verujem da će vreme pokazati, a i na kraju krajeva napolju će žena videti da ja zaista ne lažem. Ja sam Anu zgotivila kao lika, ne slažem se sa Zvezdanovim postupcima i kako se ophodi prema njoj od kako je ušla. Nisam je gušila, smarala, oduševljena sam sa Anom kakva je ličnost, ali sam bila tu za nju kada je prišla - rekla je Popovićeva.
Da li si ispala fer prema njoj - pitao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da ja nisam imala nikakvu lošu nameru i da nisam ništa loše uradila. Razumem ja da je ona ljuta, ne pokušavam i ne želim da se sad ja opravdavam. Ne može niko meni da nametne da ja nešto osećam - rekla je Miljana.
Da li ti je bolji drug Zvezdan ili Ana - pitao je Car.
Zvezdana poznajem već pet meseci. Ana mi je draga, volela bih sa njom da se družim i napolju - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.