AKTUELNO

Smatra da Marija nema liošu nameru prema njemu kad nije sa Miljanom!

U toku je emisija "Gledanje snimaka" sa voditeljkom Ivanom Šopić. Na klipu je prikazano kako Marija Kulić donosi Zoli hranu nakon što je raskinuo sa Miljanom Kulić.

Za ovu hranu sam dao novac, ona mi je dala polovinu i to je lepo sa njene strane. Shvatio sam to, ne znam. Nije ona neko ko nema tu neku emptatiju, bilo je i ranijih situacija gde je znala da posluži. Mislim da je ovo uradila jer se sve izdešavalo ovako kako jeste. Sve je ispalo da je Miljana prisvojila moje, pa mi je donela tu polovinu hrane - rekao je Zola.
Pojedini su shavtili da je htela da te se otalja, da razreši sve što imaš sa njima - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima puna korpa njegove odeće, rekla sam Miljani da mu opere, a ja ću mu vratiti i oprati jer ona neće - rekla je Marija.
Mi kad nismo zajedno Marija nema animozitet prema meni - rekao je Zola.
Ti si s njom celu noć, a ja sama sam - pevušila je Miljana.
Šta god da joj je bio plan, ne znam. Donosi mi moju hranu koju mi je glupo i da odbijem. Ne mislim da je imala lošu nameru - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Pripremite vlažne i papirnate maramice - rekla je Miljana.
Kad bih razbvijao televizore, stakla, bio u ćošku i tužno ih gledao, verovatno bih izgledao kao da mi je najteže. Nije me tako majka vaspitala, nisam takav lik. Sam sebi kažem da uvek ima i gorih slučajeva i gorih situacija. Više sam razočaran jer sam se maksimalno dao i nisam imao greške. Ne kajem se zbog toga jer bih se uvek pitao da li sam ja kriv za tu neku situaciju našu. Sad sam sto posto sam prema sebi čist. Verujem u Boga i da sam čist pred njim. SVašta bih ja imao da kažem, ali ne želim sam sebe da ponižavam. Sve se vidi i sve je jasno - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.