AKTUELNO

Ne štedi nikoga!

Naredni budžet, Ivan Dragić dao je Rodniju.

Rodni, možda si očekivao veći budžet, ali nekoliko puta sam čuo da me ogovaraš sa strane, a da li je to istina ili nije, ne znam, ti si mi rekao da nije istina - rekao je Dragić i dao je Rodniju mali budžet.
Mislim da si ispa nefer prema nekim ljudima ovde. Ponizio si ih (Marko i Divna DNK) samim tim postupkom što si im dao mali budžet. Videlo se da nemaš ljudskosti kada idep u kupovinu, za jaja. Ne mešam se u tvoje odnose i svađe - skočio je Rodni.

Foto: TV Pink Printscreen

Soraja, skoro sam te upoznao, nismo imali prilike da pričamo, ali mi se sviđa tvoja energija. Baš si mi draga, ostani takva, mislim da si dobra za rijaliti - rekao je Dragić i dao srednji budžet Šarmen.
Mali budžet ide za najantipatičniju osobu u kući, koja laže, spletkari, koja nikome nije prijatelj, naravno, zbog rijalitija. Posle svih uvreda ti meni i ja tebi, bio sam sinoć u sobi, rekli su mi da si pričala svašta nešto o Keriću. Da sam bio ovde, naravno da bih ga odbranio. Nije te on muvao, upadaš često u reč, nekulturna si. Žao mi je što ne koristiš argumente, već laži i neistine. Ne daj ti Bože nikome, zato si i dalje sama - rekao je Dragić, pa je dobio mali budžet.
Ovde se sve tumači drugačije. Da li je Kerić meni prilazio i davao komplimente? Ja sam rekla da me je muvao, nije mi se dopadao. Ako je prodao druga od 30 godina (Zvezdan), zašto ne bi i mene - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Za druga ću uvek skočiti. Imali smo nekoliko svađa, možda i tu poslednju koja je bila najžustrija. Pružili smo ruku, ne komentarišemo se. Mislim da svako može da te izbaci iz takta. Drago mi je što si ušao jer su mnoge devojke pokazale svoje pravo lice, da budeš tri puta sa njima, da ih vrtiš kako hoćeš. Najviše mi Aleks ide uz tebe, nadam se da ćeš se izboriti sa njenom prošlošću. Zameram ti agresiju, ali pokušavam da te razumem. Psovao si mi porodicu i ja sam tebi, nisam ostao dužan, ali ja to ne mogu da zaboravim, tako da mali budžet - rekao je Dragić Caru.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.