AKTUELNO

Ljiljana i Veliša Đuričić, roditelji učesnice "Zadruge" Anđele Đuričić, u potpunosti su se izolovali otkad im je ćerka pred milionima gledalaca rasturila brak 22 godine starijeg Zvezdana Slavnića, sa kojim je javno, na televiziji, pravila dete.

Njeni roditelji ni reč ne žele da kažu za medije nakon javne bruke, a prema pričama, ne komuniciraju ni sa komšijama u Đenovićima u Crnoj Gori, gde im je porodična kuća. Nekretnina u kojoj žive, a deo izdaju, sada je na prodaju, zbog čega se priča da od bruke žele da odu iz Herceg Novog, u šta se uverila i ekipa "Premijera - Vikend specijala", koja je na licu mesta.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Na terasi kuće Đuričića i dalje stoji oznaka "na prodaju", a na licu mesta nismo zatekli nikog od Anđeline porodice. Reporter "Premijera - Vikend specijala" Nemanja Vujičić danas će ponovo obići Anđelin porodični dom, a koga će od Đuričića zateći, da li će iko hteti da stane pred kamere i kaže koju reč o Anđeli i njenim postupcima u "Zadruzi", videćete danas uživo na Pinku.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Inače, pažnju je privlači i vozni park, na parkingu preko puta Anđeline kuće, dok se u dvorištu nalazi motor zadrugarkinog oca Veliše.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Autor: N.V., D.T.