AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija ''Nominacije''. Naredna je nominovala Zorica Marković, koja je otkrila svoj stav o Žani Đorđević i Zvezdanu Slavniću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ulaskom u Belu kuću, bilo mi je drago jer sam sa ovim ljudima. O Zvezdanu sam površno znala, nisam znala mnogo o njegovoom životu, osim da je sin velikog Moke Slavnića. Neke stvari sam povezala iz priče Ksenije Pajčin, neka joj je laka zemlja. Moje postavljanje Maje i Zvezdana u izolaciju, nakon njegove ispričane priče, koju sam upamtila od a do š, bilo je s razlogom, jer je to bio test. Svesna sam bila tog momenta da sam tada napolju bila najosuđenija, što mi je Ana i potvrdila. Ja sam bila jedna Zlorka. Njemu nije bilo logično, zbog čega sam to uradila, ali je posle shvatio. Ana je rekla da su tada svi njegovi bili ponosni na njega, ali je i mene iznenadio, te sam osetila potrebu da se družim sa ovim čovekom. On se ni jednog jedinog momenta promenio prema meni. Znam da budem prijatelj ovakvim ljudima, čak komentarišem njihove devojke. Nas dvoje smo komentarisale ove devojke, ali njuihove odevne kombinacije. One su zevale u njega kao kutija otvorenog keksa. Desilo se šta se desilo, ja to nisam mogla da podržim. Ja ne praštam prevaram, nikakvog tipa, a to je moj stav. Nikada ne bih rekla da je to u redu. Drago mi je da je ovako razoren i tužan, uvek želeo da popriča sa mnom. U najvećim idoptima, tražim zrno ljudksosti. On ima srce kao planina. Zvezdane, žao mi je jer si pogrešio. Ne mogu da razumem, a ali nikada neću promeniti mišljenje prema tebi. Pogrešio si prema Ani, ali i prema sebi - rekla je Zorica.
Prema njoj samo - dodao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne zanima me šta pojedinici misle o meni, zbog mog zbližavanja sa Anom. Zvezdan mi je prvi rekao da budem uz nju, a to dokazuje mnoge stvari. Ti si jedan dečak u duši. Dobar si čovek, kao što je ona dobra žena. Dva bića, jedno telo. Ono što ja želim, to nije važno, jer ne želim da se mešam. Ono što vi odlučite neće promeniti moje mišljenje o vama. Samo te molim da sačuvaš to tvoje srce. Dođi kod mene, zagrliću te kao majka, jer si mi i sam rekao da me nekad tako gledaš. Pusti suzu, to je nekad ljudski. Ne mogu da te opravdam zbog tvoje preljube, ali probudi dobro u sebi, jer te čeka cela porodica i tvoja ćerka Sara. Žana je dobra riba, žena sa stilom, šmeker. Nemam ništa loše da kažem o toj ženi. Ima širinu, može o svemu da se priča sa njom. Moram da kažem da mi se ne dopada njeno druženje sa Markom. Idu kao par, ali ni to druženje ne deluje kao da je to dosledno nje. Šaljem Žanu, ostavljam Zvekija. Budi sa kim želiš, ali bih najviše volela da kući ideš sam - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: S.Z.