AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Naredno pitanje Darko Tanasijević postavio je Ivanu Marinkoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti izgleda odnos Zorice i Ane? - upitao je Darko.
Zorica je žena koja želi da pomogne svakoj ženi, ali kada se neke stvari promene, veoma lako promeni mišljenje o nekoj osobi. Mislim da neki vide Anu Ćurčić kao neki pehar i potencijalnu pobednicu ''Zadruge 6'', te su uz nju - rekao je Ivan.
Ana ti je rekla da smatra da ne možeš očima da je gledaš - kazao je Darko.
Rekao sam Ani da ne mogu da verujem pored svega da ona Anđelu krivi najviše, a Zvezdanu ne govori sve. Nije mi jasan sukob sa Anđelom, ali vidim da se i to primirilo. Druga stvar koja mi nije jasna je njeno druženje sa pojedincima. Vidim pet do sedam ljudi, koji obleću oko nje. Smenjuju se oko nje, jure za njom. Zorica je ne juri, ali svi ostali to rade. Ana mi nije jasna, jer sam imao utisak da će ona selektivno birati svoje drušvo. Neki od samog starta nisu imali ovakve stavove. Ana mi je simpatična u celoj priči, ne savetujem je, jer smatram da je zreola i pametna. Pojedinci oko nje ne idu uz Anu - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pojedinci nisu prihvatili Miljanu Popović kao devoku koja ima kredibilitet, a onda je došla Ana i prepoznala je njene kvalitete - rekao je Darko.
Dovoljno sam vrema proveo sa Miljanom, zato sam doneo zaključak na osnovu toga. Ne mislim da je jednoj Ani, za koju smatram da je žena koja poseduje dovoljnu količinu inteligencije, dozvolila sebi da se druži sa nekim takvim - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: S.Z.