AKTUELNO

Išla je redom!

Nena Petrović, učesnica najpopularnijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", nedavno se uselila u Zadrugu i započela svoj život pod budnim okom kamera. Ona je odmah privukla pažnju mnogim zadrugarima, a posebno Banetu Čolaku.

Foto: RTV Pink

Njih dvoje su već završili u krevetu zajedno, a u jednom trenutku bili pokriveni preko glave jorganom. Zato su danas svi jedva čekali da kaže kakvo mišljenje ima o njemu. Naime, Nena je dobila zadatak od Velikog šefa da iznese svoje mišljenje o zadrugarima, što je ona  s zadovoljstvom učinila. Išla je od jednog do drugog, a onda je došlo vreme da kaže šta ima o Banetu:

Što se tiče Baneta, ponekad zna da me jako iznervira. Zanimljiv mi je, ponekad se ne slažemo u nekim stavovima, volim da provodim vreme sa njim, ne zanima sa kim imam konflit. Drag mi je jako, dosta bih mogla da pričam o njemu, ali ostaviću nešto i za naredne dane - rekla je Nena.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Džabe ti SVE TO kad nećeš uspeti da RASTAVIŠ Lunu i Slobu: Zadrugarka NAPALA Kiju, ona joj OŠTRO UZVRATILA!

Šta je ispričala o ostalim zadrugarima, pogledajte u videima ispod:

Autor: N. Vujčić

#Bane Čolak

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

'