AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Darko Tanasijević dao je reč Mariji Kulić kako bi prokomentarisala situaciju između Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića Anđele Đuričić.

Mene šta je zanimalo za ovo vreme od kada je ušla Ana, Anđela me u ovoj priči ne intresuje, jasno mi je da neće Zvezdan biti sa njom. Dokazao je da je pogazila sve svoje stavove i da nije devojka koja se predstavila prošle sezone. Vidim nezaintresovanost njegovo za nju. Neće da je povredi da kaže da neće biti sa njom, ali je jasno da je on svoj ćef ispunio. Nije ga ni privukla, kao ima dobru zadnjicu, video je šta je i kako je, kao devojka sa svojim karakternim osobinama, ne može da je podnese, ali ne želi da je uvredi. Dala mu se vrlo brzo, tako lako i tako brzo će je i zaboraviti. Nema ona tu harizmu i šlif da zadrži Zvezdana, muškarca od 46 godina, tako da neće ni mlađeg. Ako su već pričali o tim budalaštinama, dete i to, jasno se vidi da hoće i da ide ka tome da Anu povredi. Nije ovo prvi put da je Zvezdan prevario, jeste da je prvi put gledala. Ana valjda zna da živi sa švalerašem. Meni je on rekao da nema strasti i nameru da se miri sa njom. Nijedan muškarac neće uraditi ovakve stvari - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Što je zavlačio, što nije rekao - ubacila se Miljana.
Čovek je priznao da je prevario i to je to. Ovde bi jedna trećina devojaka uradila isto što i Anđela, ne bi ih intresovalo što je on oženjen. Anđela je svojim drskim i nadmenim ponašanjem, samouverenošću, ne znam čime, ona je toliko postala odvratna da je to dodatno udaljila Zvezdana od nje. Anin stav mi se ne dopada. Ja se ne bih ponašala ovako ako ulazim u rijaliti zbog sebe da zaradim novac. Ne bih napadala Anđelu, nije joj ona kriva - dodala je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.