AKTUELNO

Ulazi u crveno!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditeljka Ivana Šopić dala je reč FIlipu Caru i Milici Veselinović da pričaju o svom odnosu.

Ona je uverena da ja imam 15 godina, pa kad imaš s*ksualno odnos sa mnom da se ja zaljubim i da izgubim glavu, a to tako nije, draga Milice, nego se ja probudim i dobijem tumor na mozgu zašto sam to uradio - govorio je Car.
Neću da budem u depresiji i da pušim osam kutija cigaaretno dnevno - ubacila se Maja.
Razlika između Maje i mene je što kad je Filip pričao da završe ondo ona nije mogla da prihvati, ja sam rekla da ću to da ispoštujem. To što ja osećam, zaljubljena sam. Previše sam se prepustila, otvorena sam - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje da guram k*rac u sutlijaš, nego mozak u g*vnjaš - poručio je Car.
Bilo koje zbližavanje, opet isto. Problem je u egu i sujeti, Maja opet tera svoje. Filip govori i razmišlja, ali džaba kad on ode i ima potrebu da priča sa njom i oni se smeju. Aleks zna da ne treba da ima komunikaciju - pričala je Matora.
Bila je smešna situacija za Janjuša, najviše bih voleo da mogu stalno da joj se smejem. Ja da sam flegmatičan, najsrećniji bih bio, pa makar to lažna nada bila. Jazato i bežim, gledam da sam na suprotnoj garnituri. Rekao sam da će tri dana biti Jaško i Cica, pa će opet da mi se popne na glavu. Ja ovde nisam mogao da se slikam sa Aleksandrom na moj Božić. Vređa Aleksandru, mi se slikamo, njeu porodicu, mene, provociraju. Ja sam muško, ona gleda idiota, ona ne izgleda loše, a šta ja da radim? Ovo niko ne može da shvati - objašnjavao je Car.
Maja je znala da Filip neće da bude sa Milicom, pa ohrbljuje sebe. Oni su jako slični, ego na maks. Maja generalno udara Filipu po kompleksima, a ako bude ušao muškarac koji iritira Filipa, Maja će namerno da flertuje sa njim - dodala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.