AKTUELNO

Sasula joj sve u lice!

Voditeljka Ivana Šopić vratila se u Belu kuću i nastavila se emisija "Pretres nedelje". Na red je došla i proslava rođendana Marije Kulić i Aleksandre Nikolić.

Zbog čega nisi htela da proslaviš rođendan sa Aleksandrom? - pitala je Ivana Šopić.
Ne podržavam njene postupke. Nije mi se svidelo pravljenje idile od veze sa Dejanom. Kakva god da je, neka je, ali da mi priča, a ja sam ubeđena u druge stvari. Ušao je FIlip, tu je raskrstila stvari. Videla sam i ono što je pričala pre nego što je ušla Ana, simpatije prema Zvezdanu. Ona je to prikrivala, ne može da me ubedi da ništa nije osećala prema Zvezdanu. Ja sam se Ani obratila na intervjuu, da obrati pažnju ako ne ovde, kad izađe odavde. Nisam želela sa njom jer je folirant. Ja kad pogledam nju, ona ima dobru dušum ali je nešto jače od nje i i ma to folirantsko u sebi - pričala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Koketa se to zove - dobacio je Car.
Meni je isto kad pogledam Maju, Aleksandra kad me pogleda viidm drugo lice i tu dobrotu. Ja sam je zvala, da igramo i volela bih da bude iskrena i radi kako misli da treba da radi, a ne da vidim nešto, a ona mi priča drugo - govorila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.