AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Na temu odnosa Aleks Nikolić i Filipa Cara, Ivan Marinković dobio je reč.

Radio voditelj je juče rekao devojkama ovde: "Devojke, je l' znate šta znači ljubav?". On i dalje sebe mora da dokazuje, da li nama, gledaocima ili nekom napolju. Ne znam da li radi namerno, nesvesno...Apsolutno je došao da puni ego s ovim devojkama. Poentirao sam sa njegovim egoizmom. Sa Majom je da ne bi izgubio neki tron, Aleksandru drži na distanci. Aleksandru ponovo? Sigurno hoće. Ima taj rivalitet između Filipa i Janjuša. Janjuš je u fazonu da ga ne zanima, ali je naravno da se vidi ta zaštitnička energija, ne verujem u to podgrevanje emocija - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona pravi grešku, ne treba da ulazi ni u kakvu raspravu sa njima. Svi se takmiče oko nje, a poenta je da se ona ponizi najstrašnije. Da ima mozga u glavi, ona ne treba da bude sa Filipom Carem na istom kontinentu, a kamoli u vezi. Ona sa kim da uđe u vezu, navućiće na sebe bivše devojke, bivše momke i ostalo. Kada raskinu, onda idu najniže uvrede - rekao je Mića.
Neće se vratiti emocije ni prema Janjušu, a ni prema Filipu, jer bih ja bila gora od svih ovih devojaka kada bih to uradila. Mogu da izađem dostojanstvena i normalna, neću da se kanalim, ima drugih koji to rade - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.