AKTUELNO

Evo šta je bivši košarkaš prokomentarisao!

U toku je rasprava o odnosu Ane Spasojević i Marka Markovića u emisiji "Gledanje snimaka", a reč od voditeljke Ivane Šopić dobio je Janjuš.

Pozdrav za moju Krofnicu. Pratim ovu kontroverznu trojku. Neverovatno je šta je Marko uradio, iskoristio je, pa otišao kod druge devojke. Bilo je tu laganog petinga sa Anine strane. U rijalitiju kada lažete, stići će vas karma, treba da priznate sve. Ana, kad si radila te stvari, trebalo je da ustaneš i priznaš. Bilis te intimni, zaljubila si se, a Marko voli devojke poput Žane. Nažalost, treba da uložiš 3.500 evra da ugradiš silikone. Njemu se sviđa Žana. Marko, priznaj da bi bio sa Žanom - istakao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to priznao pre 20 dana - odgovorio je Marko.
Nisam bio tu. Ne znam šta Žana hoće u ovom trenutku - rekao je Janjuš.
Na tu temu ću sa njim pričati, a ne sa vama - dodala je Žana.
Marko ne sme da priča sa Anom, da ne bi pao u Žaninim očima, on se plaši, da mu ti to ne bi jednog dana zamerila - nastavio je bivši košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko pokušava da vratis status frajera koji je izgubio. Ana je jedina ostala lojalna, osim što je malo švrljala sa Bilalom. Ana i Marko su se zbližili ponovo, onda se pojavila Žana. Onda su se Ana i Marko približili najbliže. Nešto se dešavalo ispod pokrivača. Imala je želju da bude pored njega iz prevelike zaljubljenosti. To je eskaliralo kad su najbliži bili pre neko dana, on se iz svega povlači i dolazi kod Žane. To je Anu najviše povredilo. Sad da dokaže svoju odlučnost, mučena tu stoji, pojavila se neka pričica koja joj je interesantna. Ja bih volela da ode na tu stranu. Njoj je Janjuš simpatičan, jutros smo pričali. A Marko pokušava sa Žanom da se izvuče iz priče gde se ofucao. Ponovo je počeo lepše da se oblači, ponaša se čovek - otkrio je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo koja devojka može ovde da izgleda kako hoće, a da mi ne prija, ne bih sa njom bio ni sekund - skočio je Marko.
On meni nju non-stop hvali. "Viđi ovo, viđi ono". Žana je frajer, njemu odgovara jaka žena - dodao je Miljan.
Ja nisam ovde neka neosvojiva tvrđava. Ne mislim da je dečko izgubio kredibilitet jer je bio sa Anitom, jer se ljubio sa Jovanom. On je dečko muškarac. Družimo se jer mi prija, jer ja njemu prijam - istakla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.