AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljanu Vračeviću, kako bi prokomentarisao video klip na kom je prikazana skandalozna svađa Sanje Grujić i Marka Stefanovića.

Polomi vrata, dečko urla, ti da si mi ćerka, on sin, vi niste u pravu ništa. Razvali ga druže, 24 sata - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad su njegovi odnosi u pitanju, ja ga ne potpaljujem, samo ga smirujem - rekla je Sanja.
To je konstantno Sanja - rekao je Vračević.
Oboje smo krivi, u nekim situacijama sam ja inicijator, u nekim je on. Razlog za nepoverenjem nemam - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Neće da bude sa tobom napolju, ako se ne promeniš Sanja - rekla je Marija.
Ako je ovaj dečko prevari, neka ona dođe i pljune mene. Šta radi dečko? Gleda u pod. Pre četiri meseca mu prebacuje krem - rekao je Miljan.
Ništa na silu ne radim. Ona mi je preslagala stvari, pa je našla taj krem. Ja sam sa njom ovde, meni odgovara sa njom da budem. Nemam ja nepoverenje u nju. Ja kada joj kažem da je bila prošle godine i da je radila, ja hoću da joj uzvratim i da joj pokažem kako se ja osećam. Moja greška je što je ja vređam - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su se zaljubili i mladi su. Ona ili igra rijaliti ili je razmažena. Ja vam ne mogu ništa, šta god da uradim, ali vas dvoje morate da se okrenete jedno drugom - rekao je Miljan.
Ja smatram da su oni ugušili jedno drugo. Pričala sam sa njim pre neki dan da li može da se druži sa muškarcima ili ona sa devojkama. Mi smo na početku bili stalno zajedno. Dolazilo je do tuča ozbiljnih i ostalih stvari. Moje mišljenje je da je Marko ispravan, da ništa loše ne radi, da su ugušili jedno drugo, da nalaze razloge za svađu bez ikakve podloge za to. Oni od dosade ne znaju šta da rade, pa se svađaju. Smatram da sve kreće od Sanje, ne daje joj on za pravo da se ponaša prema njemu ovako. Smatram da Marko nije ništa kriv, Zola i ja smo zatekli Marka kada su raskinuli, kod trema je sedeo i bile su mu pune oči suza, da je voli i da se zaljubio u Sanju. Ubacuje u odnos Žanu, ženu ni krivu ni dužnu - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad komentarišem ovu temu, završi se na tome da se Sanja i ja posvađamo...Naše svađe umeju da budu baš jezive. Ja sam iz te namere, sad kažu da je Sanja nesigurna u Marka. Smatram da je Sanja nesigurna u sebe. Kako to vidim? Čim na nju mogu da utiču komentari, treba ovde komentari da ti jačaju vezu. Ti inati to i peckanje, ima toga stalno. Ja izmislim nešto čisto da bih napravila frku, ali ovo već prelazi u nešto drugo. Stoji to, zaljubljenost i privlačnost. Uđeš u taj začarani krug, gde misliš da će biti sve kako treba. Sanja je neko ko je jako oštrouman, zbog toga volimo da je slušamo, ali kada je ovako vidim, smatram je jako neiskusnom, pogotovo u ovoj s Markom. Ona zna tačno kako i gde. Ako ja ustanem, pričam i ako se nasmejem, čak i ako te je omelo, ne smeš da reaguješ i to pokažeš. To se ne radi! Često slušam Marka kada raspravlja i ne kapiram kako ne može da dopre do Sanje, ne ostanu jedno drugom dužni. Ja nisam neko ko će da ruši sliku ili ovo-ono, ali ovakve stvari i ono što sam sinoć čula, sve stoji, ali čim se Marko oseća loše zbog toga što kaže psovke, e to je zaje**na stvar. Sinoć sam čula da je rekla da je on gurnuo i da hoće diskvalifikaciju. Baš u tim situacijama treba da paziš. Od prvog dana im je odnos takav. Meni to ništa nije ljubav, to je strast i privlačnost - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je ustao i rekao kako sam ga udarila, a onda sam ja rekla da me je gurnuo, onda je Miljan dobacio: "diskvalifikacija". Mi treba da se držimo zajedno, imam osećaj da svi viču kako Sanja ne valja, a da je on dobar - rekla je Sanja.
Ona je morala da napomene, ali neće to umanjiti ni njegovo, a ni moje. Stiče se utisak kao da prebacuju. Kome se dokazujete? - skočila je Tomićeva.
Izaziva u meni da kažem da se takmiči i da kažem da sam 15 puta do sada to pretrpeo - rekao je Stefanović.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.