AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditeljka Ivana Šopić je na temu odnosa Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić, kako bi prokomentarisao, dala Ivanu Dragiću.

Miljana kada je ušla, ja sam joj pričao da joj ne trebaju ni Zola ni Bebica, ali su me iznenadili u poslednjih mesec dana. Najlepša ljubav. Ne podržavam Mariju kada podržava Bebicu, jer nije srećna pored njega. Ja imam lepo mišljenje o Mariji, ali ne mogu da je podržim, ona je srećna pored njega - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Aludiraju da se svađamo na Rajskom ostrvu i ostalo - skočila je Miljana.
Ni ti ni on na moj rođendan ne dolazite, možete kod Aleksandre. Neka mu daje pare - rekla je Marija.
Sada su počele frustracije, ni na rođendan da ne idemo - rekla je Miljana.
Uopšte neću da mi se obraćaš, ne popravljiva si, tebe koristi ko kako hoće - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Mikica Bojanić je dobio reč.

Mislim da Dragić nije kompetentan, ali dobro. Što se tiče Zole i Miljane, sve što je on rekao, istrčao je, ne treba da posle mesec, dva dana komentariše tako. Ja sam za svačiju ljubav ako je iskrena i prava. Mora Zola da se dokaže što se tiče Miljane, jer je mnogo toga bilo sa Miljanine i Zoline strane. Ne smemo da zaboravimo sve što je bilo i sa lepe i za ružne strane. Sa te ružne strane, razumem Mariju. Mora Zola vremenom da promeni stav prema Mariji, pa onda Marija prema njemu - rekao je Bebica.
Slažem se sa Mikicom, sve je u pravu čovek. Ali, ima li logike da ona gura nju u odnos sa Bebicom - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Bebice, Marija ne može da zaboravi sve što je on bio za nju i njenu porodicu. Morate da istrpite dok je tu, došao je s Miljanom - rekao je Bojanić.
Ma jeste, uzmem ga za noge, pa ga guram tako - rekla je Marija.
Ja ne mogu da verujem da on može da vas gleda, ja ne bih mogao...Nema veze da podržava odnos, to mi je odvojeno. Taj njihov odnos, opet kažem, Miljana je dovela njega u njihov život - dodao je Mikica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.