AKTUELNO

Zanimljivo!

Ana Spasojević govorila je o svojim emocijama prema Marku Markoviću. Zadrugar je prokomentarisao njeno izlaganje, a potom je svoje mišljenje iznela i Jovana Tomić Matora kao i Žana Đorđević.

Nisam besna, razočarana sam. Mozda u neku ruku i besna zato sam rešila da prekinem komunikaciju sa njim. Danas smo se pokačili zbog hleba, dobacio mi je nešto rekla sam mu da ne može da priča sa mnom tako. Emocija prema njemu postoji, ali je sklonjena po strani. Imamo prijateljski odnos, ne želimo to da narušimo. Nije ista kao što je bila emocija na početku, a nije ispao prijatelj prema meni - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da bude iskrena, zato što nije trebale je sve od nas. Pokušala je da ga gleda kao druga, ali ne može. A kada se vratila u taj odnos, naravno da joj ne prija kada je sa drugim devojkama. Zna da mu se sviđa Žana, ona sa njim ima neku rutinu. Nije očekivala da kad mu se drugi put vratila, da će ovako biti. Njega boli uvo, slobodan je, prija mu Žana. Ona ima emociju prema njemu, zna da on neće da bude sa njom, zato joj smetaju druge devojke. Krivim je, jer on može da radi šta hoće, uvek će biti je*ena stranka. Nije prijateljstvo kada si intiman sa nekim - rekla je Matora.
Ima itekako sve sa Žanom, samim tim misli na nju. Kada bi gledao da držim to ''prijateljstvo''... ko je god gledao zadrugu - nije završio Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije prijateljstvo kada očekuješ nešto više - dodao je Car.
Više vremana sam posvetio Žani, ne mogu da idem i tamo i ovamo - kazao je Marko.
Nisi ispao fer nisi ispao čovek, već 5 dana me ne pitaš ni da ispušimo cigaru - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pričala na ove teme, ne smeta mi da se druži ni sa kim. On je slobodan momak, može da se druži sa kim hoće - dodala je Žana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D.