AKTUELNO

Šok!

Sledeće pitanje, nakon povratka sa reklama, bilo je za Mariju Kulić.

Da li će posle sinoćnjih suza za Bebicom, priznati njena osećanja koja se vide prema njemu - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Suze nisu bila za njim, nego za tim što su hteli da upletu i moju i njegovu porodicu u flim. Nisu deo rijalitija. Sanja je došla i rekla mi na vratima da su Miljana i Zola izludeli Bebicu i da dođem. Nije mi jasno odakle joj tolika potreba, ne vidim da ih prati. Otišli su tamo na ostrvo, veći deo dana provodi tamo. Znam odakle joj potreba, Zola joj puni glavu. On je opterećen Nenadom. Njega najviše pogađa kada ona priča takve stvari. Prvo, ono što se dešavalo van rijalitija, koga briga? Ajde Nenad i ja da snimimo film. Izaćićemo na festivalu, jer ćemo da idemo po istinitom događaju. Nije on jedini koji polomi kad se iznervira. Meni su Miljana i Zola rekli da Tijanu glumi Aleksandra, ja sam rekla: "Molim?! Je l' ste vi normalni?!". Ako ubace moju porodicu, ja ću onda da ubacim isto - rekla je Marija.
Koga bi ti ubacila - pitao je Darko.
Ako on ubacuje porodicu moju, naravno da bih ja njegovu. U zavisnosti od toga kakav film bude pravio, takav će i naš biti. Suze su bile zbog svojih ćerki Ane i Tijane, jer neće da dođu da podrže mene.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitali su te zašto si plakala. Zato što sam te suočila sa istinom, jer sam ti se ja zaklela - rekla je Miljana.
Niti će neko ovde da oponaša i imitira Sinišu, Anu ili Tijanu. Ni u kakvom kontekstu. Ni dobro, a ni loše - urlala je Marija.
Upitna su ovde suze zbog emocije prema Nenadu - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima on greške koje je radio sa njom u spoljnom svetu, verujem Miljani da je to tako. Ali, to je u mnogo manjoj meri i sa mnogo manje bezobrazluka, nego Zoline. Ne znači da ako je to uradio, da ću ja kofu go**na da mu sipam na glavu, zbog toga. Ja sam mu zahvalna jer je mom mužu dva puta spasio život u sekundi. Kraj! Miljana nikada više neće da bude sa njim, to je jasno. Smatram da je manji prevarant od Zole, to mi je jasno. Ako mene bude slušala, neće biti ni sa jednim ni sa drugim. Ja ću njemu da ostanem zahvala zbog svega što je uradio mojoj porodici - rekla je Kulićka.
Je l' veruješ da je ona krala pare, a on je pokrivao - pitao je Darko.
Tako je. Mnogo manje para, njemu je otplaćivala kredite, struju, izvlačila ga iz podruma, ovom nije ništa plaćao. Ja znam zašto je to Nenad uradio, da bi joj se dodvorio. Ovo je prevarant iz kraja gde su najveći prevaranti. Ja odem u poštu da dam pare za neke dugove, za Dervetnu, oni mi traže još podataka, jer ima mnogo prevaranata. To su ljudi koji žive od šuma, ko tamo nešto radi čoveče? Retko. On zna na šta je sve bio spreman u tom odnosu, pa je izvlačio korist.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.