AKTUELNO

Nije mogao da mu prećuti!

Nenad Lazić Neca sledeće budžete dao je Aleksandru Keriću, Adamu Labunskom, Sanji Grujić, Marku Stefanoviću, Ivanu Dragiću i Aleksandri Momčilović. A Neca svojim komentarima izazvao je gnev kod Ivana i Aleksandre, pa su ušli u konflikt.

Keriću imaš dvostruke aršine! Mislim da nisi imao dobre namere sa Tamarom, osuđuješ neke ljude ovde a bio bi isti kao i Filip. Nisi ispao šmeker - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Adame za tebe srednji, imam lepo mišljenje o tebi. Da sam imao veliki dao bi ti. Ne treba ti ovde ništa lažno, više pevaj i slobodno sve komentariši - rekao je Neca, pa dodao:
Srednji za Sanju a mali za Marka. Sa Sanjom se družim od početka, sad smo se udaljili. Kažemo nekada ružne stvari jedno drugom, mislim da imaš to nešto kvarno u sebi. Što se tiče tvoje veze, meni oni klipovi budu smešni i čini mi se kao da namerno neke stvari radite. Nemojte to da radite, nema ovde nikoga ko vam remeti vezu. Mislim da više sami sebe gušite. Imaš neko zlo u sebi ali u suštini to je to. Marko treba da smanji svoju agresiju prema ženama, ne treba da ulazi u tvoje sukobe. O njemu i nemam lepo mišljenje, meni je dosadan. Ne bi mogao sa njim da pričam ništa konkretno.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra je osoba koja je lepa i simpatična, ali je pokazala negativne osobine. Nisi loša osobam, ali si prikrivena, nisi naivna! Treba da se raziđeš sa Dragićem, jer pričaš da te maltretira. Mislim da nisi ono što si napolju - rekao je Neca.
Do skoro si mi glumio drugara koji me brani od momka. Da imam toliko problema sa njim ne bi bila sa njim, nisam debil! Treba da te bude sramota! Misli šta hoćeš - dodala je Aleksandra.
A najveći promašaj ovde je Dragić! Sve svoje kodekse je pogazio kada se lizao sa striptizetom, itekako je lažni moralista! Pojeo te je rijaliti! Umeš samo da vređaš na osnovu fizičkog izgleda - rekao je Neca.
Što se tiče moje veze bitno mi je da je meni lepo! Kažem svima šta mislim u lice, ti si taj koji je lažan moralista! Ti si porodičani nasilnik, ljudi te gledaju kao maskotu koja lupa gluposti - dodao je Dragić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D.