AKTUELNO

Iskreni do koske!

Zadrugari biraju najšarmantniju osobu, a reč je dobila Jovana Tomić Matora.

Navešću na prvom mestu Žanu. Neko je ko me je kupio time što me je nasmejala kada nisam mogla da nađem mir, u prijateljskom smislu, a posle i kao žena. Na drugom mestu će biti žene s kojima sam imala nešto. Sad ću da objasnim Palčicu, šta god da je uradila, sada smo super. Sofija Una tri dana bude totalno samodestruktivna, mrači sve, jedan dan bude top. Podseća na moje mnoge bivše devojke i Anita. Na trećem mestu bih stavila Aleks Nikolić, nikada nismo bile bliske kao do sada. Imamo taj neki naš jezik, a isto tako ne mogu da stavim Maju Marinković - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Šarmantnije su žene. Ja ću navesti Matoru kao prvu, jer u svakoj sezoni, ona osvaja maltene najlepše devojke. Nije nešto posebno lepa, ali ima taj šarm. Druga osoba je Žana, niska je, sitna, mala, ali ima taj seksipil i šarm koji privlači muškarce. I treća osoba je moja Miljana Kulić, koja svojim šarmom, sad da li je harizma ili šarm, kod nje je i jedno i drugo - rekla je Marija.
Najšarmantnija je Matora, mislim da je bespotrebno govoriti zašto, može i sa muškarcima i sa ženama, svaka čast. Na drugom mestu, to će biti Milica Veselinović, zna da se uvuče pod kožu, dokazala je i ove sezone što i prošle da ume da bude šarmantna. I treće mesto biće, more kao more, nemirno i plavo, Aleks Nikolić - rekao je Rodni.
Šarm može da bude koristan ili nekoristan. U prijateljstvu Ša zna da šarmira prijatelje jako dobro. Broj jedan to je ljubav mog života, Miljana Kulić, tu je i za prijatelje i u ljubavnom smislu, specifična je po tom pitanju - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.