AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Nominacije". Jedno preko puta drugog se nalaze Zvezdan Slavnić i Aleks Nikolić, a zadrugari iznose mišljenje o oboma i odlučuju koga žele da ostave u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Zvezdanom imamo od početka savršen donos, odvraćao me je od fizičkog kontakta, savetovao me je, postavio se kao priajtelj. Uradio je neke stavri za koje nije dovoljno psihički jak da podnese i nije dovoljno verbalno jak da se obračuna ovde. Čovek koji je bio tamo gde je bio, kad mu padne crno, palo mu je crno. Okej, vi pričajte, ali enke stavri ne treba da kažete tako i da izmišljate. Ja sam napadan za poglede i stvari. Dečko nje ušao u vezu sa Anđelom, ostavio ženu, znači niko ne osporava da mu se svidela. Ona je isto devojka koja dobro barata argumentima, a on ne može da se izrazi kako treba. To jutros sa Aleks mu nije trebalo, uradio je iz inata i moraće da se nosi sa tim. Ja sam jutros imao isto tako nešto uradio jer je meni urađeno nešto - rekao je Marko.
Sličan se ličnom raduje - rekla je Sanja.
Ja ne bih uradio to nikad, da sam na njegovom mestu bio otišao bih da spavam bez komunikacije. Mislim da postupke iz izolacije mora da izbaci - rekao je Stefanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Prevaranti brane prevarante, ku*ve brane ku*ve. lepo je meni baba rekla ko sa decom spava, upišan se budi - rekla je Sanja.
Za Aleks mislim da je neviđeni folirant koji sve radi teatralno i hoće da bdue u temi. Ostavljam Zvezdana - rekao je Marko.
Zvezdan s eizjasnio da je izdao partnerku kao priajtelja, a ne ženu. Tu mi je potpuno za osudu jer nijedan dugogodišnji odnos ne može da se meri sa par meseci. Zvezdan je počeo da igra rijaltii, možda na početku i nije bilo to, ali sa Aleks je krenuo i ne smatram da će ona biti poslednja devojka u kući. Time što je počeo da se igra smatra da će moći da se opravda kod Ane i prijatelja. Da mu je Anđela bila rijaltii ostalo bi na poljupcima. Ne mislim da nije mogao da ne ispoštuje Anu, porazgovara pa učini čin. Istog momenta kad je osetio bilo šta prmea Anđeli se pokajao. Anđelu ne osuđujem jer je slobodna i zaljubila se, mogu joj prepisati mladosti. Aleks ne mislim da je naivna, rekla je da Filipa voli, a da joj se Zvezdan sviđa. Ako se smuva sa Zvezdanom samo će to uraditi kako bi poljuljala Filipov karakter na njoj dobro poznat način, šaljem njega - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.