AKTUELNO

Turbulentno!

U toku je emisija "Nominacije". Jedno preko puta drugog se nalaze Zvezdan Slavnić i Aleks Nikolić, a zadrugari iznose mišljenje o oboma i odlučuju koga žele da ostave u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra i tema njenih odnosa, Car je dobro rekao, ona prmea meni nije napravila grešku, imamo odličan odnos - rekao je Mikica.
Od prvog dana sam sa Zvezdanom, Miki nas je povezao i poveravali smo se, zastupali iste stavove i ono što se desi ne menja naš odnos. Kad sam prokomentarisao da mu se desila Anđela, ali me je razočarao jer nije očekivao od mene da mu zamerim, a danas me je šokirao sa Aleks je mi daje za pravo da pomislim da igra igru svim postupcima. Meni je na početku rijaltiija rekla da Aleks ide u rehab zbog Zvezdana, a ne zbog mene i Mikija. Mogu da mu zamerim, iako razumem kad me je šokirao sa Anđelom kad me nije pitao da porkomentarišem nego je sam prvi priznao sve. Njega ću sačuvati - rekao je Mikica.
Jako interesantna tema za diskusiju da sam danas ostao bez glasa, ali sam kao uvek tu da budem na pomoći bez navijanja. Počeću od Aleks. Da, draga si mi i volim te dugo, uvek ću da stanem kad radiš ispravno, a kad nisi uvek kritikujem. Tvoj izbor momaka, izbor druga i partnera je spas i tvoj izbor. Ko maši u tome, maši život. NIkada ti nisam sugerisao i uvek sam podržao kad imaš emociju. Uvek sam ti rekao da ćeš sa Carem uvek imati napade njegovih bivših i prijatelja sa kojima si bila. Kad imaš normalnu vezu neće biti interesantna za rijaltii, ali će ti biti lepo. Izabrala si rizike. Ako ja lažem, ti se zakuni, rekao sam da volim Dejana, volim tebe, ali u vašu vezu šta? - pitao je Mića

Foto: TV Pink Printscreen

Ne verujem - završila je Aleks.
Rekao sam ti da Dragojevići neće sa tobom postupiti kao sa Dalilom, ali su zanli na čemu ste. Sa Carem sam ti rekao da uđeš, ali da ne podržava. Rekao sam ti da ću te treći put sa Carem pljunuti u lice. Za Zvezdana znam koliko i vi, kad joj je dao čokoladicu rekao sam joj da ne uzima. Pre par dana mi je rekla da sa njim ne želi ništ aosim zadruagrskih odnosa. Sa njima zajedno čašu vode nisam popio. Ovo što je uradila je za svaku osudu. Nema šta da ima kontakt sa nekim ko je u vezi, zna da se ja sa tim ne slažem. Sad je priznala da joj se sviđa, to je dovoljno. Niste vi nju upoznali an fakultetu nego ove, opet ste se mirili sa njom. Ako ne valja ne valja nikad, a ne samo kad vas dirne gde vas boli, a kad vas sluša kao ker i klima glavom kao skočko onda je dobra - rekao je Mića.
Sad pričaš o meni - rekao je Car.
Dobro ste znali sa kim imate odnose. Meni nije rekla stvari koje oseća. Zvezdan me je razočarao isto. On mora da mi opravda zašto je imao sa Anđelom se*s, to je nerešiv problem. Moraš da objasniš. Ja sam danas poginuo da joj objsnim da nije igra i bio sam u pravu, ali moraš da obrazložiš zašto se to spojilo. On polaže račune Anđeli, a ne meni. Ja nisam video da on ima emocije prema Aleks. Sudimo sve, ostavljam Aleks, a on šta god da je uradio bio je iskren - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.