AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Nominacije". Jedno preko puta drugog se nalaze Zvezdan Slavnić i Aleks Nikolić, a zadrugari iznose mišljenje o oboma i odlučuju koga žele da ostave u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Zvezdana, što s etiče našeg odnosa imamo prelepu relaciju, nismo se nikad uvredili. Njegove postupke sa Anđelom sam rekla da ću vremenom komentarisati i da neću donositi sud. Nevolje u raju su jako brzo počele. Vidi se da je Anđela zavolela, a on mi deluje da voli neko ludlo. Ne deluje mi da voli mirno, tiho, povučeno. Danas kad sam čula šta se desilo, rekla sam da si kulturniji Filip Car. On kaže da će da iz*ebe, a ti to kulturno i fino, ćutiš i polako i postepeno radiš. Na početku kad smo se Aleks i ja družile ona mi je ispod jorgana rekla za Zvezdana i da je primetila poglede, mi smo to, ja sam znala i kad je Marija spomenula da su jedno za drugo - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se moje koleginice tiče, nas nije dron razdvojio koliko je to uradio Car i kad je krenulo naše, pa njihovo ruženje. Dron bi vremenom prošao, ali je znala da Dejan to ne bi podržao. Dobacimo mi nekad, ali se ne mrzimo. Šaljem Aleks - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.