AKTUELNO

Bivši par dao svoj sud!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Aleksandra Nikolić dobila je reč, te je priznala da je primetila distciranost od strane Anđele Đuričić, nakon čega je Filip Car prokometarisao Zvezdana Slavnića pritisak koji trpi zbog Đuričićeve.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušao sam o čemu si danas pričala, rekla si da si besna jer te ubacuju u priču sa Zvedanom, prilikom čega si istakla da je to Marinino maslo - rekao je Darko.
Da, jer Marija ne voli ni Zvezdana, ali ni mene, pa je Marina pokušala na taj način da napakosti. Ja mogu da rasturim svoju vezu, tuđu ne. Zvezdan je video da mi je neprijatno, pritao me je da li želim da prekinemo komunikaciju. Želela sam u prvi mah da se to desi, ali pošto bi se to pogrešno protumačilo, odlučila sam da to toga ne dođe - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Marija želela time da čačne i Cara, jer je on bio ljubomoran na tvog odnos sa Zvezadnom, toko vaše veze? - upitao je Darko.
Ne, mislim da je samo njena žela da vidi šta će se desiti između Zvezdana i mene. Ona konstantno potencira na toj priči, ništa se među nama neće desiti. Mariju je zanimala Anđelina reakcija - istakla je Aleks.
Da li si primetla Anđelinu odbojnost prema tebi? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nas dve se već neko vreme ne družimo. To je od momnenta kada sam ja bila sa Carem, a ona sa krenula da se druži sa Zvezdanom. On je čovek koji želi da priča sa svima ovde, ne smatram da radimo nešto strašno - kazala je Aleks.
Filipe, pokušao si da otvoriš Zvezdanu oči i da si mu rekao da Anđela nije slična njegovom senzibilitetu - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao Zvezdanu koje je moje mišljenje. Ušao je u ozbiljnu mašinu, to je jako neobićno. Kada neko čini greške, ni sam nije sveštan dok to ne donese neke posledice. Anđela je puni ulođila u taj odnos. On je stariji, imao je ženu, sve je to moglo da utiče na njen odnos sa njim. Ona će nositi veliko breme - kazao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ona nije devojka za njega? - upitao je Darko.
To će on bolje znati, ali smatram da se dovoljno nisu upoznali. Veza im je na klimavim nogama, nisu zadovolni. Ona je u strahu kako će reagovati, da ga ne bi izgubila. On je puno uložio u taj odnos, ne može da izaže iz toga, ali ne zna ni kako sve to da zakrpi. Anđela je kvalitetnija od nekih devojaka ovde, ali ne odgovaraju jedno drugom. Očigledno je da mu više prija da priča sa Aleks ili sa mnom, nego sa Anđelom. Nije sreća da ostanu zajedno, ako su loši jedno po drugo - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.