AKTUELNO

Bori se sa sobom!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Novinar Darko Tanasijević postavio je naredno pitanje Anđeli Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela, ti si jednom prilikom rekla da je Zvezdan prihvatio tvoje mane, da bi ti ih sada prebacio - rekao je Darko.
Da, to su moje karakterne osobine. Ne mogu odmah da ih iskorenim. Brzopleta sam i tvrdoglava, to dosta utiče na kvalitet odnosa, ali je činjenica da mu na početku to nije smetalo - kazala je Anđela.
Ukoliko mu je sve to smetalo, zašto je ušao sa tobom u odnos? - dodao je Darko.
To su bile sitnice, koje sada utiču na naš ondnos. Drugačije je kad smo u vezi, jer te stvari moraju da se promene da bi naš odnos bio ispravan. Kada se ljudi spoje, daju sebi slobodu da partneru zamere neke stvari - kazala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvazdane, da li želiš da promeniš Anđelu? - upitao je Darko.
Apsolutno ne. Ne želim da je promenim, kao ni da me ona slepo sluša. Ne želim robota. Sve što sam joj rekao, ima razlog, jer sutra njene mane mogu da utiču na to da zbog iskitzrene reakcije uradim nešto loše, a da me ona dugo ne vidi. Biću tolerantniji, ali se promena na njoj vidi, to ne mogu da osporim. Vidim da pokazuje želju da iskoreni neke stvari. Želim da sve ovo uspe - istakao je Zvezdan.
Mnogima je čudno kako tumačiš prazničnu čestitku tvojih najdražih. Postavlja se pitanje da li sebi tako olakšavaš ili istinski veruješ u sve to? - upitao je Darko.
Što se čestitke tiče, napisano je da mi žele da budem srećna. Meni je glava bila sluđena. Mislim da podržavaju naš odnos, čak i pored toga što bi mi zamerili milion stvari - kazala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si milion stvari - dodao je Zvezdan.
Opet mi zameraš. Mislila sam da i zameraju jer je imao ženu, pa je sa mnom ušao u odnos - kazala je Anđela.
Čini se kao da si olako prelaziš preko toga što ti zameraju nešto, nego se osvrćeš na to kako se ti osećaš - kazao je Darko.
Ukoliko naš odnos bude išao u pravom smeru, mislim da će ga podržati, ali moje postupke neće. Ukoliko budem srećna sa njim, mislim da će to podržati - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si uvek bila ponos i dika vaše porodice. Da li sada crvene zbog tvog postupka? - upitao je Darko.
Mislim da je tako, ali ja o tome ne pričam. Stalno mislim o njima, ne izlaze mi iz glave. Sigurna sam da nisu presrećni. Ne verujem da im dobacuju na ulici, ali da ih verovatno neko popreko pogleda. U glavi imam kako nešto može da izgleda. Za te stvari mi je najlakše da se poverim Zvezdanu, zato mi je samo podrebno da se on vrati, jer će mi pasti teret sa leđa - rekla je Anđela.
Je l' bi imala nešto roditeljima da kažeš? - upitao je Darko.
Da, al ne bih sada mogla to da izustim. Dovoljno sam neprijatnih situacija napravila, da bih sada spominjala i njih - kazala je Anđela. Nije situacija za primer, da bih mnogo govorila o tome - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.