AKTUELNO

Da li sama veruje u ono što priča?

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su gledali kako Filip Car traži poziv sa Brunom da mu pruži podršku da da nogu Maji Marinković i kako joj prepričava razgovor sa Janjušem. Zatim je pokušao da je izbaci iz kreveta po stoti put objašnjavajući joj da je nikad neće priznati za devojku.

Nije ovo prvi put da sam pokušao da doprem do nje. Rekao sam joj šta je problem. Iz dana u dan će biti teže njoj da se odvoji od mene i da preboli rastanak, a meni će biti teže da odem zbog te reakcije. Ona je meni isto draga, pa i kutiju cigara da nosim svaki dan bilo bi mi teško da je bacim. Šta će u julu biti kad ja odem u Crikvenicu - rekao je Car.
I ja - rekla je Maja.
Je l' gubiš kontrolu i plan da ima ograničenja i da ne budete u vezi? - pitala je Ivana

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno jer me prati u stopu kao majmunče - rekao je Car.
Nervirate trudnu ženu - rekla je Maja.
Ovo stalno ponavlja i zavrti me na simpatičnost. Pa ja bih se*s sa poniejm imao da smo 24 sata zaejdno, a ona će na kraju balade biti jako povređena jer se ja vrlo lako rastajem. Sad čekamo da vidimo da li će dobiti ciklus, možda je i dobila - rekao je Car.
Ja ne čekam ništa, šta oni čekaju ne znam - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ugledaj se na Zolu, on sve zaboravi - dobacila je Marija.
Mi gubimo vreme, ona hoće do jula ovako - rekao je Car.
Ja imam pavo da ga proganjam i jurim napolju. Vodim se delima, okej kaže mi svašta i znam da dosta toga i misli, ali znam da beži od emocija. Rekao mi je da mu je draže vreme sa mnom nego sa devedeset posto kuće - rekla je Maja.
Pa jeste, meni je po navici da je zagrlim, zaspim, poljubim u obraz. Uvek me dobije na dragost i simpatičnost. Sa njom kao sa detetom na koje se ne možeš naljutiti - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.