AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Maja Marinković bila je naredni gost u radio emisiji "Delegati" kod Filipa Cara, nakon uključenja Radomira Marinkovića Takija, kog je imitirao Miljan Vračević.

Što se tiče moje trudnoće, ništa i dalje od ciklusa, videćemo kakva je situacija. Pozdravila bih svog tatu, da nema potrebe da se nervira i da ga puno volim - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se vidi kakva promena na stomaku - pitao je Car.
Ne, ne, još je rano za to. Drago mi je što brineš tako o meni, hraniš me dobro i sve - rekla je Marinkovićeva.
Ja imam osećaj da su digli u Crikvenici crnu zastavu. Šta misliš kakva bi majka bila - pitao je FIlip.
Mislim da bih ja bila jako dobra majka, jer sam imala očevu ljubav ceo život i znam kako je kad se dete voli ceo život. Poenta priče je što je Taki jako dobar otac i dobar čovek, ali je slab na mene. Da je možda bio malo strožiji, ja ne bih imala greške koje sam imala - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je ušao, videli smo za Novu godinu kada je bio deda mraz, doneo ti je čokoladu, pričali ste i zezali ste se, po ulasku se drugačije postavio. Šta misliš, kakva je tvoja relacija što se tiče njega? Da li si otvorena za neko druženje, komunikaciju - pitao je Filip.
Što se tiče Janjuša, ko god došao, dobrodošao, iz odnosa pamtim samo lepe stvari, samo za neke stvari nema prostora. Ja sam u odnosu sa tobom, ne smem da doživljavam stres. Kod mene je što se tiče emocije zavšreno, verujem da je tako i sa njegove strane. Meni je ova relacija okej - rekla je Maja.
Znači ne ostavljaš prostora ni za druženje, ako budeš isterana iz gajbe i ne budeš u drugom stanju - pitao je Car.
Kakve si sreće, neće to da te snađe...Ja imam potrebu da se obratim tvojoj porodici i izvinim se za sve reči koje sam rekla na Božć, u afektu i ti i ja kažemo jako ružne stvari - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgovorila si mnogo gnusnih laži po pitanju mog oca, moje majke, sestre, ja znam da ti oni nikada neće preći preko toga i drago mi je što si sebi dala za pravo da ih više ne uzimaš u usta. Znaš da kada bi to ponovo izgovorila, da bi bio totalni kraj - rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.