AKTUELNO

Rat na više frontova!

Zadrugari su pogledali video klip Milice Veselinović i Filipa Cara iz kreveta, gde se ljube u obraz, na šta je Maja Marinković burno reagovala i pretila.

Ovo ste namestili! Ne želim da stresiram trudnu ženu... Kod Milice jesam nabvratio, bilo je tu poljubaca u obraz ali to se više ne dešava više... Pripremiću rehabilitaciju na novi klinč, gde će Milku da razbije kao kantu i revanšira se za ono od malo pre - ironično je govorio Car i nasmejao sve u kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je ovo bilo u ponedeljak... - nasmejala se Milica.
Vidi kako omekšava Maju - rekla je Ivana.
Maja dovodi sebe u situaciju da se svađa sa svima redom, uradila sam šta sam uradila... Meni više ovo nije zanimljivo i ja bih se sada ogradila od svega, šta je bilo, bilo je... Više ne želim ni komunikaciju sa Filipom! Apsolutno više ništa... Dosadno mi je, bez obzira na moje godine, nije mi zanimljivo... Prošle godine, kada sam volela najviše na svetu, nisam se ovako ponašala, pa neću ni sada kada osećam neku minimalnu hemiju... U njemu jesam videla neke sitnice koje ima pravi muškarac, ali sve to nema smisla, da se makljam ovde sa nekim ne pada mi napamet - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je jako ružno i ne znam zašto mi priređuje ovo. On mi kaže da se nije ljubio sa njom nego kao u obraz... Milica ga je sada odjavila jer je čula šta je on rekao - započela je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

E, nije zbog toga! Rekla bih nešto ali mi se koleginica moja bivša drugarica smeje - smejala se Milica.
Koja? Koleginica po penisu? - provocirao je Filip.
Niti je ona bila sa Mensurom, niti sam ja imala nešto sa tobom, tako da nismo koleginice po penisu. O mojim osećanjima ne želim više da pričam - odbrusila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde više nije pitanje ovih stvari o kojima se priča već o Maji i rijalitiju, doduše tu se malo Anita ubacila - dobacio je Bebica.
Mani me se čoveče više. Ja da nisam bila sa Zolom, možda bih i bila sa njim - rekla je Anita.
Ti stvarno misliš da bi on bio sa tobom? Možda na 15 minuta - odbrusila je Maja.
Ona je bila sa Markom, pa sa Bilalom, pa sa Filipom koji ne želi sa njom da ozvaniči vezu. Ja sam prirodno lepa a ti si cela urađena - vikala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.