AKTUELNO

Ori se Bela kuća!

Nakon kratke pauze za reklame, Lepi Mića, prokomentarisao je odnos Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića, kao i ljubomoru Anđele Đuričić zbog toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam odmah rekao da čokoladicu ne uzima i da će kasnije biti problem... Očito da ovde pojedinci ne mogu da shvate da se ovde sve snima i prati... Ovo je život ovde i ovde je svaki korak važan! Anđela ima potpuno pravo da bude ljubomorna - rekao je Mića.
Ne slažem se sa tobom, ona ima prava da uzme i zašto ne bi uzela nešto što joj se da, on je taj koji treba da zna šta treba da radi - prekinula je Anđela.
Ma ja nju svako veče ponudim kao i ona mene, to je normalno u izolaciji - skočio je Zvezdan.
Ona ne treba da ima problem da uzme, on treba da ima problem da joj da - dobacila je Anđela.
Ja tu čokoladicu nisam ni uzela - pravdala se Nikolićeva.
Ovde ljudi ne kapirajju kako treba da se ponašaju... Treba imati vezu u kojoj se neće niko pravdati, sve ovo ostalo je foliranje - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra ima potrebu da priča o tome da se sviđa muškarcima - započeo je Ivan.
Ma šta ti pričaš - prekinula je Aleks.
To što sam rekao! Anđela jeste ljubomorna, ali jako lepo balansira i jako se lepo drži u svemu, ali samo je pitanje kada će pući. Za sve na neki način krivim Zvezdana iako ga razumem jer je on sada potpuno slobodan... On ima obavezu da održi svoj nivo, da bude okej sa svim devojkama ali i da bude korektan sa Anđelom... - govorio je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad je već krenulo ka tome da ispada da njihova veza nema šanse da bude... Zamislite šta će biti napolju... Čovek je u nekim godinama, ona mlada, oni moraju da se usklade a to će biti jako teško... To što je Zvezdan dao čokoladicu, pa šta? Nije joj dao penis! Ugušiće se ako ovako nastave, treba svako da ima slobodu - govorio je Janjuš.
Ja nemam potrebu da mu zabranim bilo šta, nisam ljubomorisala! Neću da se mešam u te odnose! Nismo ovih dana stalno zajedno jedva se i viđamo... - prekinula je Anđela.
Kako se mi to ne viđamo? To me zanima - iznervirao se Slavnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo pričali pet šest sati, nismo se danas ni videli - rekla je Anđela.
To nema nikakve veze! Šta sad je bitno da li smo pričali nekoliko sati, odmah ispada da nismo zajedno? To možda za tebe - odbrusio je Slavnić.
Ovaj čovek očigledno mene ne želi da razume - izjavila je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se čini ovde kao da je kriva za sve. Ona je folirant, ispada da je žrtva za sve, Aleks ispada da je nevinašce koje ne zna šta se dešava. Sve se slažem sa Mićom! Da joj Mića nije rekao da vrati čokoladicu, ne bi je ni vratila. Evidentno je da Zvezdan i Anđela jedan drugom prijaju, a ona da želi da se ogradi od njega to bi i uradila! Povezivani su od samog starta i to je ono što je meni smetalo dok sam bio sa Aleks... Njih dvoje u izolaciji pričaju do deset ujutru... Možda se ona njemu ne sviđa, ali mu prija, to je jasno! - govprio je Car.
Aleksandra kaže da nisi objektivan - rekla je Ivana.
Sada ne bi trebalo da komentarišem pola kuće jer sam pola njih je*ao ili imao nešto. Ja sam samo rekao da oni prijaju jedno drugom, nisam za dalje upućen. Ne znam kako je tekao odnos, ne znam detalje, napolju nisam gledao. Što se tiče Anđele, ona mora da shvati da ne može da menja čoveka koji ima 45 godina i što ima godina i godina iskustva na ulici - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.