AKTUELNO

Da li je Car kriv za to?

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Maju Marinković.

Rekla si da ne želiš da budeš biljka koja samo plače, spava i bez energije-. Gde je nestala Maja koja je srećna, vesela i top obučena? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo duže spavam, jeste. Negde su u pravu što se tiče toga, ja volim da ustanem ranije i da se sredim, a ne da idem u pidžami kao neka veštica. Sve je u redu, srećna jesam. Energija i sreća je bitno da je tu, usvojiću kritiku - rekla je Maja.
Meni je deluje srećno Maja, deluje mi kao da joj se tmao ispira mozak i da ne sme ništa da kaže, takve je bila i Aleksnadra dok je u rehabu, tako isto izgleda i Maja, bez života - komentarisala je Miljana.
Ne bih se složila. Ja je volim i sa njom sam dobra, ali mislim da to govori jer je imala raspravu sa FIlipom. Ja ne ulazim u to, niti se mešam - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da je ugasio Aleksandru i da će uagsiti i tebe - dodala je Miljana
Ja sam joj govorio da se druži. Kad vidim da našminkama sedi pored mene i čeka da s eprobudim meni to ne odgovara. Totalno ste pomešali. Treba da provodi više vremena sa ljudima nego sa mnom. Ona u odnosu postane senka nekog sa kim se veže. Spavamo duže jer smo budni do 11 - ubacio se Car.
Majo, je l' osećaš da imaš slobodu? - upitala je Dušica.
Nije on meni ništa uskratio, on voi da ima svoje društvo - poručila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.