AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Filip Car, Maja Marinković i Zorica Marković nastavili su razgovor u rehabu.

Ja osetim averziju prema meni i Maji zbog aleksandre, a ona sa onom konjskom glavom pufće - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i ja smo oduvek bile dobre, ja sam znala za Maju i Janjuša, prva sam znala i Janjušu se naje**la majke. Podržavala sam te iako sam znala da grešiš - rekla je Zorica.
Ona nije ku**a, nego je nemoralna dro*a, ali je iskrena. Bolje da mi leži ova koju znam, ali ne folirant - rekao je Car.
Tema o tebi sa Aleksandrom Nikolić, rekla sam joj da sam razočarana, ali sam rekla da si za mene ljudina. Rekla sam joj da se izdigne iz svega. Nikad joj ništa loše nisam rekla o Maji, niti je ona meni, samo je bila razočarana. Rekla sam joj da se je**la sa Filipom Carem a nije rekla Dejanu "ćao", ja bih je razapela. Za Novu godinu sam je jedva naterala da jede, ti i Maja niste bili tema, niti sam je savetovala...Jelena je meni prišla, pomirile smo se zbog - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena mi je rekla da je prišla i pitala: "Kome je Maja rekla šta loše?", ti si rekla jednoj osobi - rekla je Maja.
Rekla sam jednom čoveku. Rekla sam joj da neću da pričam sa njom o tome, ona mi je lično rekla! Ja tebi verujem, ja bih bila diskvalifikovana jer ona što mi je rekla da si joj ti rekla ima veliku težinu i vezana je za moj život. Ne zaje**vam te, to mi je rekla žena. Kada ste se svađali kada je bilo slikanje i najveća frka, sutra dan, svađam se sa njom šta radi žena? Rekla sam da ne podržavam šta radi Maja i da su mi Aleksandra i ona iste. Ona je meni draga - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam kad je neko pristrasan, šta god Zola da uradi, biću na njegovoj strani. Ja znam me njeni fanovi sada napolju razapinju, mogu samo da mi razapnu tes**se - rekao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.