AKTUELNO

Prelepo se osećao pored sina!

Ivan Marinković objasnio je zbog čega nije dao šolju sa sneškom malom Željku. Smatra da je on dobio sve što je trebalo, a da se keramička šolja ne daje deci i da im nisu potrebne.

Zašto sinu nisi dao šolju? - pitao je Darku.
Nisam dao... prvo on je dobio sve poklone koje poželi jedno dete. Verujem da nije poželeo baš tu šolju. Rekla bi mi prvo veče Marija da je želeo tu šolju da je tako. On je nije ni tražio, ja sam je dobio. Šolja nije za dete, nego za odrasle. Ne vidim problemem u šolji - rekao je Ivan.
Šolju mu nije dao, već onog praznog robota što je našao. Nisam htela da ga isprovociram, u tim godinama mu ne treba šolja sa sneškom - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Normalna osoba je u paket za dete stavila sve što treba za dete. Marija je ozbiljan materijalista, jer je htela i šolju i papuče za Sinišu. Imam dve još, daću ti drugu tu može više vina da stane - rekao je Ivan.
Sebičan je i samoživ, on je takav. Miljan bi sam rekao da je dobio tu šolju da je dam Željku - dodala je Marija.
Njega jedna stvar zanima možda 45 sekundi. Željko i ja smo proveli dva prelepa popodnevna, nije hteo da ide, meni je srce bilo puno. Evo vam i šolje i wc šolje. Ona je izmislila da je to predmet njegovog interesovanja - rekao je Ivan.
Ponosna sam ja. Žao mi je što se svađa sa mojom mamom -kazala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: D.D.